2013

Løsning i kommuneoppgjøret

Unio kommune og KS er enige om et resultat i lønnsoppgjøret for de kommuneansatte. Oppgjøret gir et generelt tillegg på 0,75 prosent til alle, minimum 3100 kroner.

Tror på forhandlingsløsning

I innspurten av lønnsforhandlingene har Unios forhandlingsledere tro på at det blir en løsning uten at oppgjøret går til mekling. Fristen går ut ved midnatt.

Tredje krav levert i kveld

I kveld, mandag 29.april, kl 20.00 leverte Unio kommune krav 3 i de pågående lønnsforhandlingene med KS. - Det er vanskelige forhandlinger, men vi har fortsatt tro på en forhandlingsløsning, sier forhandlingsleder Ragnhild Lied i Unio kommune.

Lønnsforhandlingene i sluttfasen

Lønnsforhandlingene i mellomoppgjøret 2013 fortsetter i dag på KS-området, Staten og Oslo kommune. Fristen for å komme til enighet er 1. mai. Gjør ikke partene det går oppgjøret til mekling.

Høyere utdanning må lønnes bedre

 – Alle vil få dårligere kommunale tjenester dersom kommunene taper konkurransen om folk med høyere utdanning, sier forhandlingsleder i Unio kommune, Ragnhild Lied. Nestleder i Sykepleierforbundet, Solveig Kopperstad Bratseth, er også nestleder i Unios forhandlingsutvalg.