2014

Enighet i justeringsoppgjøret i Oslo kommune

Unio er kommet til enighet med Oslo kommune om sentrale lønnsmessige tiltak. - Unio har fått lønnstillegg for viktige grupper, men vi har ikke fått til alt vi ønsket, sier forhandlingsleder Terje Vilno i Unio Oslo kommune.

Forhandlingsløsning også i Oslo

Unio er kommet til enighet med Oslo kommune i årets tariffoppgjør. Det betyr at det ikke blir streik i Oslo. – Vi har fått gjennomslag for mange av våre viktige krav, sier NSFs fylkesleder Silje Naustvik som er en del av forhandlingsledelsen i Unio Oslo kommune.

Streikeuttaket i Oslo er klart

21.05.2014. Unio har i dag varslet Oslo kommune om det første streikeuttaket. Dersom mekling i løpet av helgen ikke fører fram, vil det fra morgenen mandag 26. mai være streik.

- Ingen forhandlingsvilje i Oslo kommune - Unio bryter

- Oslo kommune viser ingen vilje til å komme oss i møte økonomisk. Heller ikke på andre viktige områder vises kommunen vilje til å forhandle. Derfor bryter vi forhandlingene nå, sier forhandlingsleder Terje Vilno i Unio Oslo.

Siste krav levert i Unio Oslo

- Rammen for årets lønnsoppgjør må være på 3,8 prosent for at høyt utdannede i Oslo kommune ikke skal henge etter industrien, sier forhandlingsleder Terje Vilno i Unio Oslo.

Unio Oslo har levert krav 3

Lønn for kompetanse er sentralt i kravet som ble overlevert i dag. – Når medarbeidere i kommunen tilegner seg kompetanse som er til gode for stillingen, må det følges opp med lønn, sier Terje Vilno.

Nytt tilbud fra Oslo kommune

Unio Oslo kommune har i dag mottatt krav/tilbud nr. 2 fra Oslo kommune. Unio Oslo kommune leverer sitt krav nr. 3 mandag 28. April kl. 1200. Frist for å komme til enighet er midnatt 30. april. Her er tilbudet fra Oslo kommune.

Oslo: Nytt krav levert

Unio Oslo kommune leverte i dag nytt krav i årets tariffoppgjør. 
– Oslo kommune må bruke rammen i lønnsoppgjøret på justeringer, lønn for etter- og videreutdanning og generelle tillegg, sier forhandlingsleder Terje Vilno.

krever bedre lønnsmessig uttelling i Oslo kommune

– Vi trenger en kraftig satsing på kvalitet i tjenestene kommunen skal gi innbyggerne, sier forhandlingsleder Terje Vilno i Unio Oslo kommune. I dag ble første krav i årets lønnsoppgjør i Oslo kommune overlevert.