Aktuelt

Skriveverksted på Lesvos

De siste årene har NSF arrangert skriveverksted på et kloster på øya Lesvos. Et fantastisk sted i rolige og trygge omgivelser. Årets verksted arrangeres  16-23 september 2017. Les mer mer om skriveverkstedet her.

Solidaritetssykepleiere til Tanzania høsten 2017 og våren 2018

NSF ønsker å kunne tilby en unik mulighet for våre medlemmer til å bidra i regional helseutvikling i Tanga, Tanzania med erfaringsdeling og kunnskapsoverføring.

Er du en sprek sykepleier?

Da kan kanskje deltagelse i Medigames -World Medical & Health Games, i Marseille 1-8 juli 2017 være noe for deg? Arrangementet kan best beskrives som et sommer OL for helsepersonell. Les mer her

Forelesningsnotatene fra årets kongress i Oslo

Her er forelesningsnotatene fra årets kongress i Oslo.

Det er ikke alle foreleserne som ønsker å legge ut sin forelesning. Det må vi respektere. Det er noen av foreleserne som må gjøre litt om på notatene sine før de kan legges ut. Ikke alle disse er klare enda. Eventuelle spørsmål kan rettes på e-post.

Innkalling til Generalforsamling i NFSO-NSF Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Generalforsamlingen vil finne sted på Hotel Bristol i Oslo, onsdag 26. april 2017.

Vedlagt ligger saksliste og årsberetninger for 2015 og 2016.

Medlemmer til nominasjonskomiteen i NFSO-NSF søkes.

NFSO-NSF-kongressen i Oslo og generalforsamling nærmer seg. Vi trenger ny leder, nytt medlem og varamedlem i nominasjonskomiteen. Kunne det vært noe for deg eller noen du jobber sammen med? Er du litt nysgjerrig og lurer på hva nominasjonskomiteen gjør? Ta kontakt med leder av nominasjonskomiteen Monica Kalvåg på telefon 41503616 eller e-post: monica.kalvaag@gmail.com

 

Påmelding og program til NFSO-NSF-kongress 2017

NFSO-NSF kongressen 2017 er nå fulltegnet.

Hvis du ønsker å stå på venteliste, send en epost til 
kari@gyro.no
Du vil deretter bli kontaktet hvis det blir ledig plass.

Kari Anne Hakestad disputerer

Medlem i NFSO-NSF og sykepleier i ortopedisk klinikk på Oslo universitetssykehus disputerer mandag 7. november. Les mer her.

Forelesningsnotatene fra årets kongress i Trondheim

Her er forelesningsnotatene fra årets kongress i Trondheim

Program og påmelding til NFSO-NSF-kongress 2016

Påmeldingsfrist er 15. mars. Velkommen på kongress!

Utlysning: Frikjøpt verv som prosjektkoordinator

Se vedlagte utlysning. Frikjøp for å utføre organisasjonsarbeid innebærer at kandidaten ikke har ordinær oppsigelsesfrist og kan fratre på kort varsel.

NSF utlyser forskningsmidler til ph.d.- og postdoktorstillinger for NSF-medlemmer

Prosjektene skal frembringe ny kunnskap som kan bidra til å utvikle sykepleietjenesten og sykepleierutdanningen i tråd med brukernes/pasientenes, pårørende og samfunnets behov.

Faktureringsrutiner for faggruppekontingenten

Fra og med 2015 ble faktureringsrutinene for faggruppene endret. Dette ble gjort for å følge NSF og faggruppenes vedtekter.