Aktuelt

Valg av nominasjonskomite Hordaland

Nominasjonskomiteen skal innstille fylkesdelegater til ordinært landsmøte i Oslo 2019, samt innstille til valg av nytt fylkestyre og fylkesleder på fylkesmøte i 2020

Budsjett 2018

Vi står tilbake med en solid tilbakemelding på budsjettet i Helse Bergen. Ansattrepresentantene i styret er samlet i sin vurdering av budsjettet.

Val av styremedlemmer i Helse Bergen HF 2015-2017 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Det skal veljast nye styremedlemmer av og blant dei tilsette til styret i Helse Bergen HF. NSF, Fagforbundet og Den norske legeforening har levert felles liste. Valdagen er 16.februar 2015. Dei nye styremedlemmane overtar verva 1.mars.

Vedlagt finn du vallista.

Gratis seminar for medlemmer - AVLYST

Seminaret er avlyst, grunnet for få påmeldte. NSF beklager dette, men kommer tilbake med nytt seminar og nytt tema allerede 12. mars.

 

Traineesjukepleiarar Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

I samband med det nasjonale kravet om redusert bruk av deltid har Helse Bergen i samarbeid med NSF sett i gong eit prosjekt der nyutdanna sjukepleiarar skal få fast full stilling frå fyrste arbeidsdag.

Her finn du meir informajon om prosjektet.