Sykehuset Innlandet HF

Siste nyheter fra Sykehuset Innlandet HF

Sykehuset Innlandet HF

Sykehuset Innlandet har virksomhet i Hedmark og Oppland, fordelt over 8 divisjoner. Vi har 5 somatiske og 2 psykiatriske sykehus i tillegg til en rekke desentraliserte tilbud.  NSF har ca 2750 medlemmer i Sykehuset Innlandet.

GOD SOMMER!

Foretak- og divisjonstillitsvalgte i Sykehuset Innlandet ønsker våre medlemmer en riktig god sommer! Se artikkel under for å se oversikt og kontaktinformasjon om hvem av oss som er tilgjengelige gjennom sommeren. Vi håper våre medlemmer nyter både ferie og arbeidsperiodene, smør dere godt med solkrem og sørg for at væskebalansen er i orden.

God Sommer!

Ferieavvikling foretak- og divisjonstillitsvalgte sommer 2018

Her finner du oversikt over ferieavvikling og kontaktpersoner for NSF sommer 2018:

Vi gratulerer med Sykepleiedagen 12. Mai 2018!

NSF i Sykehuset Innlandet HF gratulerer alle sykepleiere med den internasjonale sykepleiedagen 12. Mai. Tillitsvalgte i de forskjellige divisjonene markerer dagen på de aktuelle stedene.GRATULERER, dere gjør en fantastisk jobb!

Oppdatere medlemsopplysninger

Det nærmer seg nytt lønnsoppgjør, og i den forbindelse er det viktig at du sjekker at dine medlemsopplysninger.

Dette gjør du ved å logge inn på Min Side på nsf.no.

For lønnsoppgjørets del er det viktig at du har oppgitt riktig arbeidssted, da dette påvirker potten vi får å forhandle om ved eventuelle lokale  forhandlinger. Derfor oppfordrer vi dere også til å registrere lønnstrekk hos arbeidsgiver slik at du er registrert som medlem i SI. Har du oppgitt at du arbeider på et sykehus utenfor SI, kan med andre ord den totale summen vi får i et lønnsoppgjør mindre.

Ta gjerne kontakt med din lokale tillitsvalgt hvis du har spørsmål om Min Side.

 

SI- logo