Geriatri og demens

Faggruppe for geriatri og demens

Bli medlem?
Nå gratis for bachelorstudenter
Send sms med kodeord GERIATRI til 02409

Siste nyheter fra Geriatri og demens

Landskonferansen 2019

NSF FGDs landskonferanse ble gjennomført 04. - 05 april på Thon hotell Opera i Oslo. Året tema var "Personer med demens - menneske eller diagnose... Hvilket fokus har vi??" Her finner man foiler fra de forskjellige foreleserne som var med.

Landsturne' med fokus på eldrehelse

Tirsdag 8. januar var sykepleier Tor Engevik, leder i NSFs faggruppe for geriatri, og Unni Olsen, 73 år og norgesrekordholder i styrkeløft, kommet til NTNU i Ålesund på vår Norgesturné med foredraget «aktive eldre».

Landsturne med fokus på eldreomsorg

Leder Tor Engevik i NSF’s faggruppe for geriatri og demens fortsetter med støtte fra Rieberfondene sin landsturne for å få økt fokus på eldrehelse og eldreomsorg sammen med norgesrekordholder i styrkeløft Unni Olsen på 73 år.

Landsturne med fokus på god eldreomsorg

Leder i NSF’s faggruppe for geriatri og demens, Tor Engevik vil sammen med norgesmester i styrkeløft, Unni Olsen på 73 år, i januar 2019 gjennomføre en turne der de besøker 7 sykepleierhøyskoler i vårt langstrakte land, fra Grimstad i sør til Hammerfest i nord.

Beboer på 93 år laget stor og flott modell av Betanien sykehjem

Tidligere i desember fikk faggrupppeleder Tor Engevik være med på avdukingen av den fantastisk flotte modellen av Betanien i nøyaktige mål som beboer Arne Ludvigsen på 93 år har laget. 

Årets sykepleier innen fagfeltet geriatri og demens 2018

Hvert år deler faggruppen ut prisen årets sykepleier innen fagfeltet geriatri og demens. I år gikk prisen til sykepleier Aud Elisabeth Salen. Faggruppen gratulerer så mye med prisen.