Geriatri og demens

Faggruppe for geriatri og demens

Bli medlem?
Nå gratis for bachelorstudenter
Send sms med kodeord GERIATRI til 02409

Siste nyheter fra Geriatri og demens

Landskonferansen 2019

Hold av dagene 4. - 5. april 2019, da er det igjen tid for NSF FGDs Landskonferanse. Året tema er "Personer med demens - menneske eller diagnose... Hvilket fokus har vi??"

Landsturne' med fokus på eldrehelse

Tirsdag 8. januar var sykepleier Tor Engevik, leder i NSFs faggruppe for geriatri, og Unni Olsen, 73 år og norgesrekordholder i styrkeløft, kommet til NTNU i Ålesund på vår Norgesturné med foredraget «aktive eldre».

Halvdagsseminar i Vestfold.

Lokalgruppen for NSF faggruppe for sykepleiere i geriatri og demens Vestfold arrangerer halvdagseminar 19.mars 2019 med temaet "Behandling, legemidler og medmenneskelighet - i livet siste fase". Seminaret er åpent for alle med interesse for geriatri og demens. Påmelding - se kalender lenger ned på denne siden

Gratis fagkveld for lokalgruppen i Rogaland

Den 14. februar kaller lokalgruppen til NSFs faggruppe i geriatri og demens inn til hyggelig, nyttig og lærerik fagkveld på NSFs fylkeskontor i Stavanger. Alle NSF medlemmer er velkommen og ta gjerne med en venn eller kollega som ikke er medlem av faggruppen. Enkel servering med kaffe, te og kjeks.

Landsturne med fokus på eldreomsorg

Leder Tor Engevik i NSF’s faggruppe for geriatri og demens fortsetter med støtte fra Rieberfondene sin landsturne for å få økt fokus på eldrehelse og eldreomsorg sammen med norgesrekordholder i styrkeløft Unni Olsen på 73 år.

NSF FGD Hordaland arrangerer fagkveld og årsmøte

Den 14. februar arrangerer lokalgruppen i Hordaland fagkveld og årsmøte. Siver (bilde) forteller om sin mor som har Alzheimer.