Jordmorforbundet

Jordmorforbundet

Siste nyheter fra Jordmorforbundet

Gratulerer! Vinnere av vervepremier er trukket!

I anledning Jordmorforbundets vervekampanje som har pågått fra april 2016 til 1. januar 2017 annonserte vi at 4 heldige medlemmer ville vinne tur for seg og en kollega til ICM-kongress i Toronto juni 2017. Nå er trekningen gjort!

Jordmorforbundet NSF i møte med Helse- og omsorgsdepartementet.

Jordmorforbundet NSF understreket i møtet at retningslinjer, veiledere og kvalitetskrav innen svangerskap,  fødsels- og barselomsorg synes løsrevet fra de styrings- og finansieringshjul som skal bidra til utvikling og kvalitet i hele jordmortjenesten.

Velkommen som medlem i Jordmorforbundet NSF - Vinn Iphone

Sammen er vi sterkere! Jordmødre som organiserer seg i NSF, er med i ett av Norges største og mektigste fagforbund med over 100.000 medlemmer. Størrelsen gjør at vår fagorganisasjon har mulighet til å arbeide profesjonelt. Dette viser seg gjennom tett kontakt med helsemyndighetene og sentrale politikere. Vi har en synlig og tydelig politikk både i fagmiljøet og i media, og har fått gjennomslag i mange viktige saker. Størrelsen teller!

Innspurt på vervekampanjen

Jordmorforbundet vokser, og vi i styret er umåtelig stolte av den jobben vi i fellesskap gjør for jordmødre og familier i Norge! I april i år presenterte vi en fantastisk vervekampanje med utrolige premier! Nå er det på tide å minne om vervekampanjen.

Fagrådsmøte og institusjonsstatistikkmøte MFR

Jordmorforbundets nestleder Trude Hartman Bjørndalen har deltatt på fagrådsmøte og institusjonsstatistikkmøte MFR. Her presenteres det statistikk og nyheter fra svangerskap-, fødsels- og barselomsorgen. Her kan du lese om noen av det vi har fått hørt disse dagene

Nyhetsbrev fra NSF Jordmorforbundet