Øyesykepleiere

NSFs faggruppe av øyesykepleiere

"Ditt syn - vår omsorg"

Faggruppen arbeider med å stimulerer til fagutvikling, utdanning og forskning innen sykepleie til pasienter med øyelidelser.

Siste nyheter fra Øyesykepleiere

Påmeldingsfristen til årets fagkonferanse nærmer seg

Da er det kun få dager igjen til påmeldingsfristen til årets fagkonferanse. Konferansen er 23.-24.mai ved Scandic Oslo Airport Gardermoen. Det vil være et variert program med høy faglig kvalitet. Ønsker du å se programmet kan du klikke deg inn her

Påmeldingsfrist er fredag 8.mars. 
Klikk deg inn her for påmelding og mer informasjon knyttet til konferansen. 

Styret i FGØS vil også oppmode de som ønsker, til å stille med poster på konferansen. Dette er en fin arena til å dele et prosjekt en har jobbet med, eller vise litt fra hvordan en jobber i avdelingen. De som ønsker å melde på en poster bes sende et kort sammendrag innen 01.04.19. Du finner mer informasjon her angående posterutstilling og kontaktpersoner. 

Fond til forskning og fagutvikling

Stiftelsen Organdonasjon har opprettet et fond, og tilbyr nå midler med formål om å inspirere til nye studier, og fremme forskning og utvikling som bidrar til økt innsikt og kunnskap innen organdonasjon. Stiftelsen Organdonasjon ønsker med dette å stimulere til prosjekter som vil bidra til å oppfylle deres visjon om at alle som trenger det skal få et organ. 

Velkommen til fagkonferanse 2019

Styret i Faglig gruppe av øyesykepleiere har gleden av å invitere til fagkonferanse for sykepleiere og teknikere innen øyefaget den 23.-24.mai 2019 ved Scandic Oslo Airport Gardermoen. Konferansen går over to dager og vi er stolte av å kunne tilby et variert program med høy faglig kvalitet. 

Påmelding og betaling gjøres elektronisk. Klikk deg inn HER for mer informasjon og påmelding. 
Påmeldingsfrist 10.april 2019.

Årets fagkonferanse 23-24 mai 2019

Nå er det få dager igjen til påmeldingen starter til årets fagkonferanse. Mer informasjon om påmelding og program kommer.

Vi håper at mange vil delta. 

Stipend til fagkonferansen 2019

Medlemmer i FGØS kan søke om stipend på 3000 kr til deltakelse på årets fagkonferanse. Stipendene tildeles på bakgrunn av ansiennitet i faggruppen og med hensyn til om en tidligere har mottatt stipend fra FGØS. Deltakere som stiller med postere til fagkonferansen vil bli prioritert i stipendtildelingen. Stipendet kan benyttes til reiseutgifter og/eller kursavgift. 

Søknad sendes til vibeke.halvorsen@stolav.no
Søknadsfrist: 07.februar