Øyesykepleiere

NSFs faggruppe av øyesykepleiere

"Ditt syn - vår omsorg"

Faggruppen arbeider med å stimulerer til fagutvikling, utdanning og forskning innen sykepleie til pasienter med øyelidelser.

Siste nyheter fra Øyesykepleiere

Saksliste til generalforsamling 2019 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for medlemmer av faggruppen.

Det blir generalforsamling 23.mai 2019, i forbindelse med årets fagkonferanse.
Vedlagt ligger sakslisten til GF 2019, årsrapport for 2017-2019 og valgkomiteens innstilling.

Forlenget påmeldingsfrist til fagkonferansen 23.-24.mai

Frist for påmelding til fagkonferansen 23.-24.mai utsettes til 10.april. 
Konferansen finner sted på Scandic Oslo Airport Gardermoen. Det vil bli to dager med variert program av høy faglig kvalitet. Dersom du ønsker å se programmet kan du klikke deg inn her. 

Ny påmeldingsfrist: Onsdag 10.april 2019.
Klikk deg inn her for påmelding og mer informasjon om konferansen. 

Påmeldingsfristen til årets fagkonferanse nærmer seg

Da er det kun få dager igjen til påmeldingsfristen til årets fagkonferanse. Konferansen er 23.-24.mai ved Scandic Oslo Airport Gardermoen. Det vil være et variert program med høy faglig kvalitet. Ønsker du å se programmet kan du klikke deg inn her

Påmeldingsfrist er fredag 8.mars. 
Klikk deg inn her for påmelding og mer informasjon knyttet til konferansen. 

Styret i FGØS vil også oppmode de som ønsker, til å stille med poster på konferansen. Dette er en fin arena til å dele et prosjekt en har jobbet med, eller vise litt fra hvordan en jobber i avdelingen. De som ønsker å melde på en poster bes sende et kort sammendrag innen 01.04.19. Du finner mer informasjon her angående posterutstilling og kontaktpersoner. 

Fond til forskning og fagutvikling

Stiftelsen Organdonasjon har opprettet et fond, og tilbyr nå midler med formål om å inspirere til nye studier, og fremme forskning og utvikling som bidrar til økt innsikt og kunnskap innen organdonasjon. Stiftelsen Organdonasjon ønsker med dette å stimulere til prosjekter som vil bidra til å oppfylle deres visjon om at alle som trenger det skal få et organ. 

Årets fagkonferanse 23-24 mai 2019

Nå er det få dager igjen til påmeldingen starter til årets fagkonferanse. Mer informasjon om påmelding og program kommer.

Vi håper at mange vil delta.