Påmelding er åpnet til nordisk fagkongress (NOKIAS)

nokias logo 2022

Vi har gleden av å invitere deg til NOKIAS kongress i Trondheim 14.-16.september 2022. Kongressen avholdes ved Clarion Congress & Hotel.

Kongressens åpningssesjon vil foregå i Nidarosdomen.

Vi fortsetter en lang nordisk tradisjon med felles kongress for våre nordiske kolleger innen anestesi og intensivsykepleie. En tradisjon med kongress hvert tredje år siden 1977.

Temaet for NOKIAS 2022 er kommunikasjon.

Kommunikasjon er en fellesnevner i yrkene våre. Det er tydelig at kommunikasjon er et viktig verktøy, som er utslagsgivende for både pasientutkomme og mestringsfølelse i yrkesutøvelsen vår.

tnokas 2022

Vi ønsker at NOKIAS blir  et sted å møtes, knytte kontakter, lære av hverandre og støtte opp om hverandre; med faglig påfyll, økt mestringsfølelse og yrkesstolthet som resultat. 

Trondheim og Trøndelag har mye å by på. Trondheim er kjent for Nord-Europas største middelalderbygning, Nidarosdomen, og byen kan skilte med historie 1000 år tilbake i tid. Byen er også anerkjent for utsøkte matopplevelser, og har tre restauranter, Credo, Speilsalen Britannia og Fagn, med Michelin stjerner.

Trøndelagsfylket byr på utsøkte turmuligheter på fjord, fjell og hav, med alt fra fiske til moskussafari.  Mulighetene for hva man vil fylle weekenden med er mange.

Velkommen til NOKIAS Trondheim i 2022

Call for abstracts https://en.nokias2022.no/utstillere

Vertskap for NOKIAS 2022 er Anestesisykepleierne NSF og NSFs landsgruppe for intensivsykepleiere (NSFLIS) i samarbeid med lokalgruppene i Nord- og Sør Trøndelag.