1 verver 1

inst

publiserte bilder fra Instagram kontoer

Kjære BSF medlem!


Vi setter i gang en kampanje hvor målet er å øke medlemsmassen i Barnesykepleierforbundet. Nå som alltid er det viktig å synliggjøre premature, syke nyfødte, barn og unge sammen med deres familier, og ikke minst sykepleierne som jobber innen dette feltet. For at vi skal kunne drive faggruppen er vi helt avhengige av våre medlemmer. Det er dere som står på hver dag og er derfor våre viktigste samarbeidspartnere. 

Vi vil derfor bli dobbelt så mange! Litt hårete mål tenker du? Ikke umulig tenker vi! Vi ønsker at alle eksisterende medlemmer verver ett nytt medlem hver, og vipps så er vi det dobbelte. Alle som verver er med i trekningen av en premie.

10 heldige vinnerne trekkes den 31/1. 

Medlemskontingenten i BSF er 500,-/år, for å bli medlem i BSF må du være medlem i NSF. Send en SMS med BSF til 02409 eller via link til innmelding og medlemsfordeler i BSF. NB! nytt medlem må være innlogget på NSF for å registrer seg.

OG DU! I tillegg til denne kampanjen vil du få et 1-poeng for hvert medlem du verver til NSF. Vervepoengene kan du bruke til å velge ut en vervepremie fra verveshop. To fluer i en smekk ved å verve et medlem, altså! 

Les her om hvordan du får poeng for å verve NSF medlemmer her.

Vi minner om at BSF er det eneste forbundet for sykepleiere som jobber med syke barn og unge, og det er derfor mange aktuelle medlemmer der ute. Videresend gjerne denne meldingen til en kollega.

Sammen er vi dynamitt!