NOKIAS 2022

Nokias 2022

Vi har gleden av å invitere deg til NOKIAS kongress i Trondheim 14.-16.september 2022. Kongressen avholdes ved Clarion Congress & Hotel, og kongressens åpningssesjon er i Nidarosdomen.

Vi fortsetter en lang nordisk tradisjon med felles kongress for våre nordiske kolleger innen anestesi og intensivsykepleie, en tradisjon med kongress hvert tredje år siden 1977.

Temaet for NOKIAS 2022 er kommunikasjon.

Kommunikasjon er en fellesnevner i yrkene våre, og det er tydelig at kommunikasjon er et viktig verktøy som er utslagsgivende for både pasientutkomme og mestringsfølelse i yrkesutøvelsen vår.

Vi ønsker at NOKIAS blir  et sted å møtes, mingles, og lære av og støtte opp om hverandre med faglig påfyll og økt mestringsfølelse og yrkesstolthet som sluttresultat. 

Trondheim og Trøndelag har mye å by på. Trondheim er kjent for Nord-Europas største middelalderbygning, Nidarosdomen, og byen kan skilte med historie 1000 år tilbake i tid. 

Trondheim er også anerkjent for utsøkte matopplevelser, og har tre restauranter, Credo, Speilsalen Britannia og Fagn  med Michelin stjerner.

Trøndelagsfylket byr på utsøkte turmuligheter på fjord, fjell og hav, med alt fra fiske til moskussafari.  Mulighetene for hva man vil fylle weekenden med er uendelige.

Velkommen til NOKIAS Trondheim i 2022!

Call for abstracts https://en.nokias2022.no/utstillere

Vertskap for NOKIAS 2022 er Anestesisykepleierne NSF og NSFLIS i samarbeid med lokalgruppene i Nord- og Sør Trøndelag.