Studentene kommer!

Studentverving UiS

Hovedtillitsvalgte, ansatte og studentrepresentanter klare til å ta imot nye studenter

Av Line Waldeland, seniorrådgiver NSF Rogaland

Det er alltid kjekt å treffe de nye, forventningsfulle studentene som stiller til studiestart ved sykepleierutdanningene ved de respektive utdanningsstedene i Rogaland. Den 17. august står ansatte fra fylkeskontoret i Rogaland på stand sammen med hovedtillitsvalgte og representanter fra NSF student for å ta imot nye studenter ved Høgskulen på Vestlandet, campus Haugesund. Det samme vil skje ved oppstart på Universitetet i Stavanger den 22. august. Vi gleder oss!

Hva møter deg som er ny sykepleierstudent?

Team NSF er alltid klar med ansatte fra fylkeskontoret og hovedtillitsvalgte sammen med NSF student. Det blir stand begge plasser med ulike «give-aways» og mulighet for en god prat dersom du ønsker det. Kanskje lurer du på hva du kan få ut av et medlemskap i NSF, eller kanskje du har spørsmål relatert til arbeid underveis i utdannelsen? Uansett er vi der til å besvare og veilede så godt vi kan.

Hva kan NSF bidra med til deg som er nyinnmeldt student?

Som studentmedlem får du unike medlemsfordeler. Du får blant annet innboforsikring og livsforsikringspakke inkludert i medlemskapet. I tillegg får du anledning til å bestille deg en gratis uniform og få 20 % rabatt på MedEasy. NSF Student tilbyr også gratis rådgivningstjeneste i løpet av studietiden. Her kan du stille spørsmål rundt rettigheter, klageadgang, saksgang og andre studierelaterte forhold. Du kan lese mer om fordelene her: https://www.nsf.no/nsf-student.

Hvor mye koster det?

For alt dette og mer til koster studentmedlemskapet 64 kr per måned. I tillegg kan du få bistand av fylkeskontoret til jobbrelaterte spørsmål, dersom du har en bijobb i helsetjenesten under studiet. Du har også lavere kontingent som nyutdannet de to første årene etter endt grunnutdanning. Dette kan det vel ikke være noe å tvile på, det er bare å melde seg inn!

NSF – av sykepleiere – for sykepleiere – sammen er vi sterke!

Vi ser frem til å møte deg!

Meld deg inn i dag! https://blimedlem.nsf.no/