Akershus

Mjøsa-Glomma-Fjorden

Åpningstider:
15. mai - 14. sept.: kl. 08.00 - 15.00
15. sept. - 14. mai: kl. 08.00 - 15.45

 

Siste nyheter fra Akershus

Gratulerer med kvinnedagen 8 mars!

Halvparten av befolkningen er kvinner. Likevel er det flest menn i historiebøkene, de fleste biografier handler om menn, gatene våre er oppkalt etter menn og de fleste statuer er av menn. En svensk undersøkelse viste at 87% av alle som nevnes i lærebøkene i skolen er menn. Historien er altså full av menn.

Det betyr ikke at kvinner ikke har hatt historisk betydning – vi hører bare så sjelden om de kvinnene som har gått foran og utmerket seg. Derfor: Her er noen tøffe damer – for å minne oss på at de rettigheter kvinner har i dag ikke har kommet av seg selv.

Still til valg i nominasjonskomiteen i Akershus

Det er tid for å fremme kandidater til valg av ny nominasjonskomité for NSF Akershus. Nominasjonskomiteens oppgave er å avgi innstilling til valg av fylkets delegasjon til NSFs landsmøte november 2019.

Invitasjon til lederkonferanse - Myndighet til å lede

Hvordan sikre virkningsfulle og trygge sykepleiertjenester av høy kvalitet?

NSF Akershus, i samarbeid med NSF Oslo og NSF Østfol, inviterer til konferanse for ledere og tillitsvalgte 6. mars i Oslo Kongressenter.

 

Kjenner du årets sykepleier eller årets sykepleierleder i Akershus?

Norsk Sykepleierforbund, Akershus deler ut prisen «årets sykepleier» og «årets sykepleierleder» for å sette fokus på medlemmer som utgjør en forskjell, som bidrar til utvikling og som fortjener å bli sett litt ekstra.

 

Ny rådgiver på fylkeskontoret

NSF Akershus ønsker Elin Lundby velkommen som ny rådgiver ved fylkeskontoret!

Vi er glad for å få en erfaren kollega som har vært innom NSF i ulike roller tidligere. Elin har bred erfaring fra både offentlig og privat sektor.

Velkommen til oss!

Gratulerer med dagen

Sykepleiere er eksperter. Sykepleiere er kunnskapsarbeidere som sikrer et bedre helsevesen, mer fornøyde pasienter og bedre folkehelse.