Akershus

Åpningstid:
08.00-15.00 

Epost: akershus@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, Postboks 456 Sentrum, 0104 Oslo

Siste nyheter fra Akershus

Sommerferien på fylkeskontorene i Viken

Vi er til stede for medlemmer og tillitsvalgte gjennom hele sommeren.  Er det ingen på ditt fylkeskontor så vil du bli satt over til et annet fylkeskontor i Viken. Du kan også selv finne informasjon om det du lurer på våre nettsider, www.nsf.no

Lønnsoppgjøret 2020

Vanligvis foregår det forhandlinger om lønn og avtaler på denne tiden av året. I år har dette blitt annerledes på grunn av koronapandemien. Arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjonene ble tidligere i vår enige om å utsette årets lønnsoppgjør blir til høsten.

Fleksible helsesykepleiere i Bærum

Helsesykepleiere i skolehelsetjenesten i Bærum kommune har i forbindelse med koronavirusutbruddet blitt omdisponert til andre oppgaver. Mange jobber nå med smittetesting - i telt utenfor legevakten i Bærum. NSF Akershus hørte de frøs - og sendte ut fleecejakker for å gjøre jobben mer levelig.

Endelig innstilling fra nominasjonskomiteen til fylkesstyre i NSF Viken

Her er endelig innstilling fra nominasjonskomiteen

Kandidater til fylkesstyre NSF Viken 2020-2023 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Fristen for å melde inn kandidater gikk ut 25.2. Det har kommet inn mange gode forslag.

Still som delegat på fylkesmøtet i NSF Viken!

Vil du være med å bestemme sammensetningen av fylkesstyret i NSF Viken for perioden 2020 - 2023, bør du melde deg som delegat til fylkesmøtet. Fylkesmøtet holdes på Thon Hotel Arena i Lillestrøm 26. mars.