Sykepleierprisene

Årets sykepleier og årets sykepleierleder 2019

NSF fortsetter tradisjonen med å dele ut pris for årets sykepleier og årets sykepleierleder. Du må imidlertid nominere! Og det må du gjøre innen 1. november 2019.

Hvem blir året sykepleieleder i Akershus 2018?

Norsk Sykepleierforbund, Akershus deler ut prisen «årets sykepleierleder» for å sette fokus på medlemmer som utgjør en forskjell, som bidrar til utvikling og som fortjener å bli sett litt ekstra.

Har du en leder som betyr noe ekstra? Er du en del av et arbeidsmiljø hvor sykepleiefaget kan blomstre? NSF Akershus vil gjerne synliggjøre og sette pris disse uvurderlige faglige spydspissene som i sin arbeidshverdag bidrar til å positivt fremme sykepleiefaget. Frist for å fremme kandidater er 20 august

Hvem blir året sykepleier i Akershus 2018?

Norsk Sykepleierforbund, Akershus deler ut prisen «årets sykepleier» for å sette fokus på medlemmer som utgjør en forskjell, som bidrar til utvikling og som fortjener å bli sett litt ekstra.

Har du en kollega som betyr noe ekstra? NSF Akershus vil gjerne synliggjøre og sette pris disse uvurderlige faglige spydspissene som i sin arbeidshverdag bidrar til å positivt fremme sykepleiefaget. Frist for å fremme kandidater er 20. august.

Kjenner du årets sykepleier eller årets sykepleierleder i Akershus?

Norsk Sykepleierforbund, Akershus deler ut prisen «årets sykepleier» og «årets sykepleierleder» for å sette fokus på medlemmer som utgjør en forskjell, som bidrar til utvikling og som fortjener å bli sett litt ekstra.

 

Hvem blir årets sykepleier og sykepleierleder?

Fylkesstyret i NSF Akershus har vedtatt å dele ut pris til årets sykepleier og sykepleierleder 2015.

Vi vet at det finnes mange faglig flinke sykepleiere og sykepleierledere i alle områder i Akershus. Du kan nå hjelpe oss med å foreslå de beste kandidater!