Sykepleierprisene

Hvem får sykepleierprisene for 2014?

NSF Akershus vil også i år dele ut pris til Årets sykepleier og Årets sykepleierleder.

Du kan være med å bestemme hvem som skal motta disse prisene.

Forslagsfrist er innen 18. juni.

Årets sykepleier 2013 i Akershus

Årets sykepleier i Akershus er Marja V.H. Hoff intensivsykepleier på Akershus universitetssykehus.

Sykepleieprisen skal fremme anerkjennelse for sykepleiekompetanse. Den skal være en motivasjonsfaktor i arbeidet med å fremme sykepleiekvalitet i praksis, og stimulere til godt og inspirerende læringsmiljø for studenter og kolleger. Den skal fremme anerkjennelse for sykepleie som fag og en tjeneste av høy kvalitet og med etisk bevissthet.

Årets sykepleierleder 2013

Lederprisen for 2013 gikk til Inger Bardal, seksjonsleder operasjon, dagkirurgisk senter, Akershus Universitetssykehus HF.

Prisen tildeles medlem som utøver ledelse av høy kvalitet.

 

 

Hvem blir årets sykepleier og årets sykepleierleder 2011?

Tradisjonen tro skal NSF Akershus dele ut pris til årets sykepleier og sykepleierleder 2011.

Årets sykepleier i 2010 var Kari Roppestad Kongshaug, Asker kommune. Årets sykepleierleder 2010 ble enhetsleder Sylvia Aastad, Ullensaker kommune. 

Vi vet at det finnes mange faglig flinke sykepleiere og sykepleierledere i kommunehelstjenesten og i helseforetakene i Akershus. Du kan nå hjelpe oss med å foreslå de beste kandidater!

Årets sykepleierleder 2010 i Akershus

sykepleierleder 2010.jpg (Ingress 490)Sylvia Aastad, enhetsleder ved PRO Jessheim ØST, Ullensaker Kommune, er valgt til årets sykepleierleder for 2010. 

Lederprisen skal motivere og inspirere til god ledelse av sykepleietjenesten. Den skal fremme anerkjennelse for sykepleiere som gjennom sin lederstil viser et helhetlig ansvar administrativt, faglig, juridisk og etisk.