Finnmark

Siste nyheter fra Finnmark

Foretakstillitsvalgt valget avsluttes ved oppnevning

Da det er bare èn kandidat ved fristens utløp til vervet foretakstillitsvalgt ved Finnmarksykehuset HF, avslutter fylkesstyret i NSF Finnmark valget ved å oppnevne Kristina E. Nytun for perioden 2017–2019.

Valg av foretakstillitsvalgt ved Finnmarkssykehuset

Innen 1.mars 2017 skal det gjennomføres valg av foretakstillitsvalgt for Finnmarkssykehuset. Alle medlemmer kan stille til valg, eller foreslå kandidater.

Valg av faggrupperepresentant til fylkesstyret i Finnmark Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

I henhold til NSFs vedtekter skal det på lokal fagpolitisk konferanse være valg av faggrupperepresentant til fylkesstyret.

En glad og rørt Kirsti, Årets sykepleier i Finnmark 2015 mottok prisen i Kirkenes

Jeg trodde nesten ikke det var sant at jeg var blitt Årets sykepleier og husker lite fra samtalen, sier Kirsti, som var på ferie på Sunnmøre da fylkesstyret ringte.

Årets Sykepleier 2015 er kåret!

Fylkesstyret har den 24. august 2016 den glede av å utdele prisen for Årets sykepleier 2015 til Kirsti Håskjold Larsen fra Sør - Varanger. Utdelingen skjer i Kirkenes, av fylkesstyret i NSF Finnmark etter styremøtet.Kirsti er en fremragende ambassadør for sykepleierfaget og en samstemt fylkesstyrejury var ikke i tvil om at dette er en verdig prisvinner for 2015.

Har du forslag på Årets sykepleier 2016?

Send inn ditt forslag da vel!

Landsmøtesakene er klare.

Forbundsstyet har nå avgjort hvilke saker som skal behandles på NSFs landsmøte 9.-13. november. Saksdokumentene er nå tilgjengelig.

Nytt fylkesstyre og landsmøtedelegater valgt i Finnmark.

Fylkesmøtet med valg 2015 ble avholdt 11. og 12. mars. Elin Mølmann Holmgren ble gjenvalgt som fylkesleder og Lill Karin Kråkøy ble gjenvalgt som nestleder for perioden 2015 - 2019.

Fylkesmøte 11.-12. mars 2015 Nominasjonskomiteens innstilling

Nominasjonskomiteen for NSF Finnmark har foretatt  innstiliing til valg av fylkesstyre 2015-2019 og valg av delegater til NSF`s Landsmøte 2015.

Innstillingen er nå offentliggjort.

Kandidater til valgene på Fylkesmøtet 11. -12. mars 2015

NSF Finnmark arrangerer Fylkesmøtet 11.-12. mars 2015 på Scandic Hotel Hammerfest med valg av nytt fylkesstyret, nestleder, fylkesleder og delegater til landsmøtet.

Aktivitetsplan 2015 Finnmark

Vedlagt følger aktivtetsplan 2015 for NSF Finnmark.

Den vil bli forløpende ajourført.

Valg av NSF Finnmark`s foretakstillitsvalgt i Finnmarkssykehuset HF 2015 - 2017 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Da er det tid å gjennomføre valg av foretakstillitsvalgt i Finnmarkssykehuset HF. 
Ved fristens utløp er det kommet forslag på to kandidater.

Valg av fylkesstyre og delegater til NSF`s Landsmøte 2015 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Nå nærmer tida seg for valg av fylkesstyre og delegater til NSFs Landsmøte. 

Valget finner sted på fylkesmøte 12.mars 2015.

 

Fordelsbutikken NSF

Fordelsbutikken har mange gode tilbud for deg som er interessert i gode avtaler.  Ta en titt innom og se hva vi kan by på i denne måneden.

https://webshop.nsf.no

Hedersnåler i gull og sølv - 2009 - 2014

Hedersnål i gull tildeles medlemmer som har 30 års sammenhengende medlemskap og 20 års medlemskap for sølv.

Registreringsskjema - Tillitsvalgtordningen

Vedlagt ligger registreringsskjema for tillitsvalgtordningen, HTV legger selv inn tillitsvalgte i medlemsadministrasjon på nett. HTV kan ikke legge inn ny HTV så dette må meldes inn til oss.

NSF Finnmarks studentrepresentant 2016

Det er valgt ny studentrepresentant på Universitetet, campus Hammerfest.

NSF Finnmark har hatt fylkesmøte og valg.

Norsk Sykepleierforbund Finnmark har avholdt Fylkesmøtet og valgt ett nytt styre for perioden 2015-2019. Det var tilsammen over 60 engasjerte sykepleiere, delegater, gjester og tillitsvalgte tilstede på møtet. Det ble også valgt delegater til Landsmøtet i november 2013. Fylkesmøtet var så heldige at de hadde besøk og overrekkelse av Årets sykepleier pris i Finnmark for 2013 og 2014.

Aktivitetsplan 2014

Vedlagt følger aktivitetsplan for NSF Finnmark for 2014.

Den vil bli forløpende ajourført.

 

Årets sykepleier 2012

Norsk Sykepleierforbund Finnmark gratulere Unni Bente Elde fra Kirkenes med tittelen som Årets sykepleier 2012 i Finnmark

 

Besøk oss på facebook