Finnmark

Åpningstid:
08.00-15.45
(15. mai - 14. sept. 08.00 - 15.00)

Epost: finnmark@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Sjøgata 8, Postboks 343, 9600 Hammerfest

Siste nyheter fra Finnmark

NSF Troms og Finnmark har valgt fylkesstyremedlemmer

De faste fylkesstyremedlemmene for perioden 2020-2023 er:

Kristina Eriksson Nytun (Finnmark)

Aud Mariana Bergman (Finnmark)

Lars-Erik Arstad (Finnmark)

Ingelinn Mosand (Finnmark)

Siv-Tone Furu (Troms)

Monica Fyhn Sørensen (Troms)

Catrine Buck Jensen (Troms)

Anna Mohn Sneve (Troms)

NSF Troms og Finnmark har valgt nye nestledere

Fylkesmøtet har i dag valgt to nye nestledere. Landsmøtet besluttet at nye Troms og Finnmark skulle velge inn en ny nestleder fra Finnmark, og en ny nestleder fra Troms. De nye nestlederne er Åshild Østlyngen (Hammerfest) og Mari Ann Benonisen (Lakselvbukt).

NSF Troms og Finnmark har valgt fylkesleder

Det er gjennomført valg av fylkesleder i NSF Troms og Finnmark for perioden 2020-2023. Nyvalgt fylkesleder er Lena Røsæg Olsen. 

Presentasjon av kandidater til valg 15. og 16. september 2020

Fylkesmøtet til Norsk Sykepleierforbund Troms og Finnmark ble som kjent utsatt begrunnet med koronapandemien. Valget av ny fylkesleder, nestledere og nytt styre som dermed også ble utsatt, gjennomføres elektronsik 15. og 16. september. 

Valget i klinikk Hammerfest er i gang!

Da er valget i klinikk Hammerfest i gang og det er storveis at hele tre NSF-ere har lyst å gjøre en innsats for NSF medlemmene i klinikken. Dette blir spennende og vi ønsker godt valg til dere!

Tre kandidater til hovedtillitsvalgt verv ved Klinikk Hammerfest Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Tre kandidater har stilt seg villig til hovedtillitsvalgtverv ved Klinikk Hammerfest. Dette betyr at det vil bli gjennomført valg. Dette vil da foregå som elektronisk valg mellom 19. og 24. februar 2019

Fordelsbutikken NSF

Fordelsbutikken har mange fine produkter med rimelige priser for NSFs medlemmer. Ta en titt innom og se hva vi kan by på i denne måneden. En god fleecejakke kan for eksempel være god å ha i vinterkulda!

https://webshop.nsf.no

Valg av hovedtillitsvalgte og tillitsvalgte i Finnmarkssykehuset Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Det skal innen 1. mars velges tillitsvalgte for perioden 2019 - 2021. Dette gjelder både hovedtillitsvalgte og tillitsvalgte Finnmarkssykehuset.

 

Kristina E. Nytun er valgt som foretakstillitsvalgt for 2 nye år

Da det bare er en kandidat til vervet som foretakstillitsvalgt avsluttes valget med oppnevning av kandidaten. Dette betyr at elektronisk valg mellom 12. - 19. januar utgår.