Finnmark

Åpningstid:
08.00-15.45
(15. mai - 14. sept. 08.00 - 15.00)

Epost: finnmark@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Sjøgata 8, Postboks 343, 9600 Hammerfest

Siste nyheter fra Finnmark

Still til valg i nominasjonskomite for valg 2020 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

I mars 2020 skal vi på nytt gjøre viktige valg i NSF. Det skal velges leder, 2 nestleder (en for Troms og en for Finnmark) og 8 medlemmer (4 medlemmer fra 4 Finnmark) til fylkesstyret i Troms og Finnmark. Vi er derfor avhengig av en nominasjonskomite som kan nominere foreslåtte kandidater. Kan denne viktige rollen være noe for deg  - meld deg til tjeneste, eller motiver en av dine dyktige kollegaer til å gjøre det!

Studentkonferanse om helsefremmende arbeid

Tirsdag 17.desember holdt tredjeårs sykepleierstudenter ved UiT- campus Hammerfest, en konferanse om helsefremmende og forebyggende arbeid i helsesektoren.

Presentasjon av NSF Finnmarks landsmøtedelegasjon!

Den 28. mars valgte fylkesmøtet hvilke 5 medlemmer som skal utgjøre NSF Finnmarks delegasjon til landsmøtet 2019. Vi gratulerer de valgte delegatene, og ønsker lykke til med det viktige arbeidet!

Nominasjonskomiteen i Finnmark har gitt sin innstilling til landsmøtedelegater. Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

På fylkesmøtet skal det velges delegater til landsmøtet i november 2019. Fylkesmøtet arrangeres 27. og 28. mars 2019 og her kan du lese nominasjonskomiteens innstilling.

Valgresultatet i NSF Klinikk Hammerfest er nå klart. Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Rita Fagertun er fra 1. mars 2019 - 1.mars 2021 valgt som hovedtillitsvalgt i Klinikk Hammerfest - Finnmarkssykehuset.

Valget i klinikk Hammerfest er i gang!

Da er valget i klinikk Hammerfest i gang og det er storveis at hele tre NSF-ere har lyst å gjøre en innsats for NSF medlemmene i klinikken. Dette blir spennende og vi ønsker godt valg til dere!