Hordaland

Trommekorpset foran Statsraad Lehmkuhl

Åpningstid:
08.00-15.45
(15. mai - 14. sept 08.00 - 15.00)

Epost: hordaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Torgalmenningen 3B, 5014 Bergen

Velkommen til NSF Hordalands hjemmesider. Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden er under omlegging, og derfor vil det muligens være utfordrende å finne fram i en periode. Dersom du ikke finner informasjonen du er ute etter, så ikke nøl med å ta kontakt!

Siste nyheter fra Hordaland

Kandidater til nominasjonskomitè Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

I mars 2020 er det igjen valg i NSF. Det skal velges fylkesleder, nestleder og medlemmer til fylkesstyret. For å få gjennomført disse valgene er vi avhengig av en nominasjonskomitè som kan nominere foreslåtte kandidater - meld deg til tjeneste!

Avansert klinisk sykepleie

Oppstart av nettverksgruppe for avansert kliniske sykepleiere.

Pensjonistforum avholder årsmøte 8. oktober 2019

NSF Hordalands pensjonistforum avholder årsmøte tirsdag 8. oktober 2019 kl 12.00.

Ny medarbeider ved fylkeskontoret i Hordaland.

 

Mandag 2. september starter Siri Johanne Olsen som rådgiver ved fylkeskontoret i Hordaland.

Politisk debatt Litteraturhuset 21. august 2019

Som innbygger og fagperson skal du ta et valg til høsten – kom og hør partiene prioritere i helsepolitikken. Det angår deg og din arbeidshverdag.

Teatertilbud til våre medlemmer

Familieforestilling 12. september kl. 16.30, rabatterte biletter til kroner 150,-

Bli med på forskningsprosjekt!

Har du opplevd å bli utsatt for vold og/eller trusler og jobber i somatisk sykehusavdeling? Da er dette forskningsprosjektet for deg. 

Tur til Haaheim gård

Pensjonistforum inviterer til sommertur! Turen går til Haaheim gård, med lunch og omvisning på gården.

Deltidstyranniet

Vi markerte nylig den internasjonale kvinnedagen. Imorgen står arbeidernes internasjonale kampdag for tur. På de resterende 363 dagene skjer det altfor lite. Andelen av deltidsarbeid er altfor stor, og ansvaret ligger hos arbeidsgiverne

Har du saker du vil ha på Landsmøte 2019?

Viser til vedtektene § 8 D:           

Prinsipielle saker som vedrører organisasjonens funksjon, arbeidsform og struktur skal behandles på landsmøtet. Medlemmer som ønsker å fremme saker til landsmøtet, skal fremsende disse gjennom sitt fylkeskontor. Sakene må være forbundsstyret i hende minst 6 måneder før landsmøtets åpning                                                                                                                                                      Sakene skal være begrunnet/utredet, frist for å sende inn saker til fylkeskontoret er 25. april 2019.

Årsmøte i SPOR

Styret i lokallagsgruppen SPOR Hordaland inviterer til årsmøte med spennende foredrag om medbestemmelse og tvang i helsetjenesten

Vi slår på stortromma!

Visste du at NSF Hordaland har startet trommekorps for sine medlemmer? De hadde sin debut 8. Mars i 2017, og tar gjerne mot flere slagkraftige sykepleiere.

Flott barneanestesiutdanning på Haukeland!

NSF fikk gleden av å være med inn i hjertet av Haukeland Sykehus den 18. Januar i år. Da fikk vi være med når anestesisykepleierne velfortjent kunne bevilge seg kake og kaffe, på en helt vanlig onsdag.

Kort tid mellom vaktene øker sykefraværet

Sykepleier Cecilie Hammersland bekrefter dette i dagens BT. Hun kjenner den korte hviletiden mellom seinvakt og tidligvakt på kroppen.

9 av 10 har fått det verre etter at kommunen innførte nye stoppeklokker.

Bergen kommune reduserte normtider i heimetenestene for å spara pengar. Endringa får krass kritikk i ny rapport, meldes det fra NRK i dag.