Forside

Likelønn: Spørsmål og svar

Hva er likelønn?
Likelønn handler om å sammenligne kvinnelønn og mannslønn. Det handler om at både kvinner og menn skal få lønn etter utdanning og kvalifikasjoner. Likelønn betyr ikke at alle skal tjene likt.

Helseministeren tilfreds med sykepleiernes engasjement for e-helse

- Det er mange piloter i helse- og omsorgstjenesten. Nå må vi få dem til å fly, sa helseminister Bent Høie da han innledet på Norsk Sykepleierforbunds nasjonale e-helsekonferanse i Lillestrøm 13. februar.

– Imponert over sykepleierne i primærhelseteamet

– Jeg er imponert over sykepleierne, sa nestleder i Norsk Sykepleierforbund (NSF) Solveig K. Bratseth da hun besøkte primærhelseteamet ved Sørlandsparken legesenter.

Utlysning: Solidaritetssykepleiere - høsten 2019 og våren 2020

Nå kan du søke om å reise som solidaritetssykepleier for Norsk Sykepleierforbund (NSF) høsten 2019 og/eller våren 2020. Søknadsfrist er 1.april.

58 prosent heltidsstillinger i januar

I januar 2019 ble det utlyst 2132 sykepleierstillinger, utenom ekstravakter og sesongstillinger. 58 prosent var heltidsstillinger. Tilsvarende tall for januar 2018 var 49 prosent.

Nytt fond fra Stiftelsen Organdonasjon

Stiftelsen Organdonasjon har opprettet et fond hvor sykepleiere kan søke om midler. Målet er å øke innsikt og kunnskap om organdonasjon.