Medlemsinfo

Lederkonferanse for Oppland og Hedmark 2019

KOMPETENTE SYKEPLEIELEDERE OG STERKE FAGMILJØ

NSF Hedmark og Oppland inviterer til lederkonferanse 13.juni

Foredragsholdere er:

  • Solveig Paula Kopperstad Bratseth, nestleder i NSF
  • Solveig Osborg Ose, SINTEF
  • Ragnhild Jakobsson, sykepleier og politiker
  • Camilla Stalsberg, fag og helsepolitisk avd. i  NSF
  • Saera Khan, tidligere politiker, nå kundedirektør i Ipsos

Medlemstilbud på Radisson BLU Resort Beitostølen Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

NSF-tilbud helgen 20.-22.september

Seniorkonferanse på Beitostølen 19. og 20. september 2019

NSF Oppland inviterer yrkesaktive medlemmer født i 1962 eller tidligere, til to dager på Beitostølen med påfyll og hyggelig samvær.

 

Arbeidsmiljøkonferansen for Innlandet

Årets arbeidsmiljøkonferanse for Innlandet 23.-24.09.19 arrangeres ved Scandic Ringsaker, Furnes. Årets konferanse er det tjueførste i rekken. Konferansen blir arrangert av arbeidsgiverorganisasjonen KS, Sykehuset Innlandet HF, Kommunal Landspensjonskasse (KLP), flere store arbeidstakerorganisasjoner og kompetanseorganisasjonen Fagakademiet. Det er forøvrig første gang KLP er med som medarrangør.

Foreslå en kollega til sykepleierprisen 2019

Nå har du mulighet til å foreslå en kollega til sykepleierprisen. Vi ønsker oss mange gode kandidater, og håper å kunne gjøre litt ekstra stas på en av dem.

Ansettelse og oppsigelse

Budsjettprosesser og omstillinger kan påvirke våre medlemmers arbeidsforhold. Hva er nyttig å vite om ansettelse og oppsigelse, herunder vikariater:  hva er regulert av loven, og hva er regulert av overenskomst/hovedtariffavtale?