Fylkesstyret

Fylkesstyremøte tirsdag 18. februar Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

NSF Oslo har åpne fylkesstyremøter ønsker derfor medlemmer velkomne til møtet som holdes i Sykepleiernes Hus i Tollbugata 22. 

Møtet starter kl. 08.30 og første halvtime er avsatt til innspill fra fremmøtte i "Åpen halvtime". 

Nedenfor finner dere sakene som skal behandles. 

Fylkesstyremøte torsdag 16. januar Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Fylkesstyremøtet holdes i Sykepleiernes Hus i Tollbugata 22, 2.etasje. Møtet er åpent for medlemmer og starter kl. 08.30 med åpen halvtime der ordet er fritt. 

Fylkesstyremøte mandag 16. desember Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Møtet er åpent, og det er anledning til å ta ordet i "Åpen halvtime" som er ca. kl. 08.40.

Fylkesstyremøtene er i Sykepleiernes Hus (Tollbugata 22) i 2. etg. Vi begynner kl. 08.30 og planlegger avslutning ca. kl. 15.30. 

Dersom man planlegger å være tilstede hele dagen kan man be om å få bestilt lunsj, dette gjøres til oslo@nsf.no

Fylkesstyremøte 11. april 2019

Dette er siste fylkesstyremøte før fristen for å sende inn saker til Landsmøte 2019 går ut. I tillegg til saker vi har diskutert i fylkesstyret har vi også fått inn saker fra medlemmer som vi skal vurdere. Møtet avholdes i Tollbugata 22, 2. etasje. Vi begynner kl. 08.30 og alle medlemmer som ønsker det er velkomne som observatører.

Fylkesstyremøte 26. februar 2019

Dette fylkesstyremøtet avholdes i Asker. Landsmøtet som avholdes i november er nå satt opp som fast sak på alle fylkesstyremøtene fremover. Andre viktige saker på dette møtet er 8. mars, planer for 1.mai og presentasjon av rapporten "Rekruttering til forskning".