Fylkesstyret

Hilsen fra fylkeslederen uke 46

Oppsummering og ettararbeid etter landsmøtet har vært viktig denne uken. Men vi har også hatt fokus på AML-avvik i Oslo. Media er helt klart mest opptatt av avvikene i kommunal sektor. Selv er jeg vel så bekymret for de mange tusen avvikene i sykehusene. 

Fylkesstyremøte 19.november Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Tirsdag 19.november er det fylkesstyremøte i NSF Oslo fra kl 08.30 til 15.30 i Sykepleiernes Hus, Tollbugata 22, 2.etasje.

Møtet er åpent for medlemmer. 

På dette møte skal vi ha to eksterne innledere. Kl. 08.30 kommer Anne Karine Roos, forsker og sykepleier fra Sykehuset Østfold, som skal snakke om ensengs- eller flersengsrom på sykehus. Kl. 09.00 kommer Just Ebbesen som skal snakke om nye sykehusbygg i OUS.

 

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 35

Jeg må nesten starte denne fredagshilsenen med å gratulere NHO. Jeg er så glad for at de omsider har innsett at de ikke kunne fortsette å tilby sykepleierne et lønnsnivå langt under det andre sykepleiere tjener. 

Fylkesstyremøte 11. april 2019

Dette er siste fylkesstyremøte før fristen for å sende inn saker til Landsmøte 2019 går ut. I tillegg til saker vi har diskutert i fylkesstyret har vi også fått inn saker fra medlemmer som vi skal vurdere. Møtet avholdes i Tollbugata 22, 2. etasje. Vi begynner kl. 08.30 og alle medlemmer som ønsker det er velkomne som observatører.

Fylkesstyremøte 26. februar 2019

Dette fylkesstyremøtet avholdes i Asker. Landsmøtet som avholdes i november er nå satt opp som fast sak på alle fylkesstyremøtene fremover. Andre viktige saker på dette møtet er 8. mars, planer for 1.mai og presentasjon av rapporten "Rekruttering til forskning".