En uventet feil oppstod : ORA-00936: missing expression(ORA-06512: at "IKB.IKB_CONTENT_VIEWER", line 1874 ORA-06512: at "IKB.IKB_CONTENT_VIEWER", line 4713 )

Kontakt systemansvarlig

Likelønn: Spørsmål og svar

Hva er likelønn?
Likelønn handler om å sammenligne kvinnelønn og mannslønn. Det handler om at både kvinner og menn skal få lønn etter utdanning og kvalifikasjoner. Likelønn betyr ikke at alle skal tjene likt.

Se filmen fra sykkelprosjektet til NSF i Aust-Agder

En gjeng med entusiastiske tillitsvalgte i Aust-Agder har valgt å promotere Sykepleierforbundet på en litt uvanlig måte – nemlig å sykle gjennom fylket.

Ragnhild Lied gjenvalgt som Unio-leder

Ragnhild Lied fortsetter som Unio-leder tre år til.  Med seg får hun de samme nestlederne, Solveig Kopperstad Bratseth og Kjetil Rekdal.

Jeg taler min egen sak!

Marie Madeleine er sykepleier. Og hun har Potts sykdom, også kalt tuberkuløs spondylitt. I dag markeres FNs internasjonale dag for funksjonshemmede.

Sykepleierne ga meg livet tilbake

- Da jeg var 16 år, fikk jeg vite at jeg hadde HIV, og jeg ville bare dø, forteller «Rachel». 1. desember er verdens aidsdag. Les historien til Rachel fra Rwanda.

Sykepleiernes julekalender

Tradisjonen tro byr NSF på "Sykepleiernes julekalender" med sykepleiefaglige spørsmål å bryne seg på. Meld deg på i dag, så får du med deg alle lukene og kan vinne fine premier.

- Trist at det endte med lønnsnemnd

Arbeidsminister Anniken Hauglie kalte i ettermiddag inn partene i konflikten mellom NHO Service og Handel og NSF og meddelte at Regjeringen griper inn med tvungen lønnsnemnd. Etter fire ukers lovlig streik for NSF gjorde NHOs varsel om lockout at situasjonen ble kritisk for liv og helse.