Østfold

Siste nyheter fra Østfold

NSF Østfolds nominasjonskomite nettopp valgt

NSF Østfolds hovedtillitsvalgte gjennomførte den 12.juni valg på fylkets nominasjonskomite. Fylkesmøtet i mars 2019 skal velge hvem som skal representere Østfold på landsmøtet. Komiteens ansvar er å innstille kandidater som stiller til valg. 

Arbeidsgivers tilretteleggings- og tilbudsplikt

-Å sørge for best mulig arbeidsmiljø er både lurt, lønnsomt og lovpålagt. Ingen er tjent med at arbeidsplassen bidrar til helseproblemer og langvarig fravær. Slik innleder Arbeidstilsynet og Nav i heftet «Forebygging og oppfølging – to sider av samme sak».

Årets fagkurs for NSFs medlemmer i Østfold

Den 30. november var 180 NSF-medlemmer samlet til gratis fagkurs på Quality hotel i Sarpsborg. En vellykket dag med mange fornøyde medlemmer og gode tilbakemeldinger.

Birgitte Gundersen – reisende sykepleier i krig og nød

12. mai i år ble intensivsykepleieren fra Fredrikstad hedret med Florence Nightingales medalje for fremragende sykepleie på oppdrag for Røde Kors.

Lokale forhandlinger i østfoldkommunene – hvordan gikk det for NSFs medlemmer?

I hovedtariffoppgjøret for kommunal sektor i 2016 ble det avtalt at det skulle settes av en pott til lokale forhandlinger. Disse skulle gjennomføres høsten 2017. Nå er forhandlingene gjennomført og virkningstidspunktet for forhandlingsresultatet er 1. august i år. Her følger en kort oppsummering av litt av forhandlingsresultatet.

Østfolds kreftkoordinatorer

I Østfold har vi seks sykepleiere som jobber som kreftkoordinatorer knyttet til kommunehelsetjenesten. De er knyttet til mosseregionen, Fredrikstad og Halden.

Ansatte Fk Østfold