Østfold

Ansatte og fylkesleder ved fylkeskontoret i Østfold.

Åpningstid:
08.00-15.45

Epost: ostfold@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Kirkegata 63, 1721 Sarpsborg

Siste nyheter fra Østfold

Nær 50.000 kr i lønnsøkning på å bytte fra kommune til sykehus

Høyere minstelønn. Større kronetillegg for å jobbe ubekvemt. Og mer generøs ansiennitetsberegning. Det gjør at Dag Werner Larsen, sykepleier og tillitsvalgt i Sarpsborg kommune, nå bytter beite etter å ha jobbet flere år i kommunehelsetjenesten. Neste stopp er Sykehuset Østfold.

Historisk maktmisbruk fra NHO

Private helsebedrifter skal ikke kunne vinne anbud på bekostning av sykepleiernes lønns- og arbeidsvilkår. Derfor har NSF krevd at sykepleiere i NHO-området ikke skal lønnes dårligere enn deres kollegaer i offentlig sektor. Det var ikke NHO villig til å innfri. Dermed ble det streik.

Karrieredag på Høgskolen i Østfold - hvem var der?

Den 23. oktober arrangerte Høgskolen i Østfold karrieredag for sykepleierstudenter og andre studenter på Helse og Velferd på Kråkerøy. Hvilke arbeidsgivere benyttet anledningen til å rekruttere Norges mest etterspurte yrkesgruppe? Og hva hadde de å by på?

Ukepenger og likelønn

Skal gutter og jenter ha like mye i ukepenger? Tenk dere en familie med tvillinger, Kari og Ola, på 10 år. Kari får 80 kroner i ukepenger mens Ola får 100 kroner. – Urettferdig! vil de fleste svare. 

Sykepleiermangelen er milliardbutikk for vikarbyråene

Over en milliard kroner har kommune-Norge brukt på innleie fra vikarbyrå i 2017. Mest penger er brukt på innleie av sykepleiere. Sykepleiermangelen koster.