Østfold

Ansatte og fylkesleder ved fylkeskontoret i Østfold.

Åpningstid:
08.00-15.30

Epost: ostfold@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Kirkegata 63, 1721 Sarpsborg

Siste nyheter fra Østfold

Delegat til NSFs landsmøte i 2019?

Ønsker du å foreslå kandidater til NSFs landsmøte i 2019, eller vil du selv stille som kandidat?

Det må sendes inn forslag på kandidater til ostfold@nsf.no innen 8.desember

Askim kommune har fått kreftkoordinator

I september i år begynte sykepleier Heidi Harefallet Slupstad i nyopprettet stilling som kreftkoordinator i Askim kommune. Et etterlengtet tilbud til kreftpasienter og deres pårørende.

Nær 50.000 kr i lønnsøkning på å bytte fra kommune til sykehus

Høyere minstelønn. Større kronetillegg for å jobbe ubekvemt. Og mer generøs ansiennitetsberegning. Det gjør at Dag Werner Larsen, sykepleier og tillitsvalgt i Sarpsborg kommune, nå bytter beite etter å ha jobbet flere år i kommunehelsetjenesten. Neste stopp er Sykehuset Østfold.

Historisk maktmisbruk fra NHO

Private helsebedrifter skal ikke kunne vinne anbud på bekostning av sykepleiernes lønns- og arbeidsvilkår. Derfor har NSF krevd at sykepleiere i NHO-området ikke skal lønnes dårligere enn deres kollegaer i offentlig sektor. Det var ikke NHO villig til å innfri. Dermed ble det streik.

Karrieredag på Høgskolen i Østfold - hvem var der?

Den 23. oktober arrangerte Høgskolen i Østfold karrieredag for sykepleierstudenter og andre studenter på Helse og Velferd på Kråkerøy. Hvilke arbeidsgivere benyttet anledningen til å rekruttere Norges mest etterspurte yrkesgruppe? Og hva hadde de å by på?