Østfold

Ansatte og fylkesleder ved fylkeskontoret i Østfold.

Åpningstid:
08.00-15.30

Epost: ostfold@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Kirkegata 63, 1721 Sarpsborg

Siste nyheter fra Østfold

Karrieredag på Høgskolen i Østfold - hvem var der?

Den 23. oktober arrangerte Høgskolen i Østfold karrieredag for sykepleierstudenter og andre studenter på Helse og Velferd på Kråkerøy. Hvilke arbeidsgivere benyttet anledningen til å rekruttere Norges mest etterspurte yrkesgruppe? Og hva hadde de å by på?

Ukepenger og likelønn

Skal gutter og jenter ha like mye i ukepenger? Tenk dere en familie med tvillinger, Kari og Ola, på 10 år. Kari får 80 kroner i ukepenger mens Ola får 100 kroner. – Urettferdig! vil de fleste svare. 

Sykepleiermangelen er milliardbutikk for vikarbyråene

Over en milliard kroner har kommune-Norge brukt på innleie fra vikarbyrå i 2017. Mest penger er brukt på innleie av sykepleiere. Sykepleiermangelen koster.

En pasientvennlig helsetjeneste og god arbeidsplass - gratis fagkurs

NSF Østfold inviterer medlemmer til nyttig fagkurs med dyktige forelesere og profesjonelle skuespillere. Kurset holdes på Quality Hotel i Sarpsborg tirsdag 27. november.

Sykehuset Østfold brøt forsvarlighetskravet - alvorlig kritikk fra Fylkesmannen

I november i fjor sendte NSFs foretakstillitsvalgt Anita T. Granli bekymringsmelding til Fylkesmannen, som er Helsetilsynets forlengede arm i Østfold. Bakgrunnen var medlemmer og tillitsvalgtes tilbakemeldinger om svært krevende forhold ved hjerteavdelingen på Kalnes. De fryktet for pasientsikkerheten ved avdelingen. Fylkesmannen har fulgt opp med blant annet tilsyn. Nå foreligger rapporten fra tilsynsmyndigheten.