Rogaland

NSF Rogaland

Siste nyheter fra Rogaland

For mye utbetalt lønn - hva nå?

Flere NSF-medlemmer har opplevd å få feil utbetalt lønn uten at de har oppdaget dette selv. Hvis dette pågår over tid kan det bli store beløp, og når arbeidsgiver oppdager feilen kan det være du får en melding om at du vil bli trukket i lønn fremover. Er det lov?

Vindafjord kommune: Lønn er en viktig faktor for å rekruttere og beholde sykepleiere!

Høyere lønn for nytilsatte sykepleiere, et betydelig lønnsløft for øvrige sykepleiere og stipendordning for sykepleiestudenter er tiltak man har valgt å satse på i Vindafjord kommune. Hovedtillitsvalgt i kommunen Maya Bakke er fornøyd med utviklingen.

Formye utbetalt lønn - hva nå?

Fylkeskontoret får med ujevne mellomrom henvendelser fra medlemmer som forteller at de har fått utbetalt for mye lønn og at arbeidsgiver krever dette tilbakebetalt, eventuelt har trukket beløpet tilbake i en senere lønnsutbetaling. Det kan i enkelte saker dreie seg om forholdsvis høye beløp. Hva bør du være oppmerksom på hvis en slik situasjon skulle oppstå?

Når du må stå i det.... - gratis fagdag om sykepleieren og pårørende for alle medlemmer i Rogaland.

Ivaretagelse av pårørende ved alvorlig sykdom og etter dødsfall kan oppleves utforderende for sykepleiere, både profesjonelt og personlig. Nå inviterer NSF Rogaland i samarbeid med NSF Student Stavanger til gratis fagdag for alle medlemmer med kunnskap, refleksjon og personlige historier over temaet.

Årets sykepleierleder – Hilde Frafjord

I dag har fylkesleder på vegne av fylkesstyret vært på Stavanger legevakt for å hylle og dele ut pris til Hilde Frafjord som året sykepleierleder. Hilde er en travel dame, men takket være god dialog med personer rundt henne klarte vi å finne en dag hvor Hilde var tilgjengelig. Dette var en overraskelse, Hilde visste ikke at vi kom for å overrekke prisen til henne.

NSF Rogaland