Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

God påske, NSF-medlemmer i Rogaland!

NSF Rogaland vil med dette ønske alle sine medlemmer og andre besøkende på vår hjemmeside en riktig god påske!  Fylkeskotoret holder stengt fra kl.12.00 onsdag 17.april til kl. 08.00 tirsdag 22.april.

Bli med tett på - gratis fagkonferanse!

NSF Rogaland og NSF Student Stavanger inviterer sine medlemmer til gratis fagkonferanse på Radisson Blu Atlantic mandag 13. mai. Konferansen har tittelen "Tett på" og byr på et program som spenner fra etikk til seksuell helse og åpen dag på lukka avdeling.

Nominasjonskomiteens innstilling

Nominasjonskomiteen i NSF Rogaland har nå foretatt innstilling til valg av delegater og varadelegater til Landsmøtet 2019. Valget gjennomføres på Fylkesmøtet 28. mars 2019.

Velkommen til fagkafe'!

NSF Rogaland vil arrangere ny fagkafe' for sine medlemmer 26.mars.  Denne gangen er det sykepleier og klinisk spesialist Kjersti Nedrebø fra TIPS som skal holder foredraget "Krise eller psykisk lidelse"

Avgangsstudentene i Rogaland går for hel stilling

NSF Rogalands årlige studentundersøkelse viser at arbeidsgivere som kan tilby full stilling og arbeid max hver tredje helg har et stort fortrinn hva gjelder rekruttering av nyutdannede sykepleiere.

Rekordoppmøte for lokalt ledermøte

I dag er nærmere 100 sykepleierledere samlet til ledermøte i regi av NSF Rogaland og lokal faggruppe for sykepleierledere. På programmet står foredrag av Elin Ørjasæter og Pål Iden.

Hun forsker på pårørendes erfaringer ved Lewy legeme demens og Alzheimers sykdom

Ellen J. Svendsbø er sykepleier, førsteamenuensis, medlem av Athena (SESAM's helsefaglige forskninggruppe) og disputerte i høst for doktorgrad med avhandlingen "Pårørende til personer med Lewy legeme demens og Alzheimers sykdom. Erfaringer og mestringsstrategier. Bli kjent med Svendsbø's forksning og funn i Jon Arild Aakres artikkel.