Rogaland

NSF Rogaland

Siste nyheter fra Rogaland

Årets sykepleierleder – Hilde Frafjord

I dag har fylkesleder på vegne av fylkesstyret vært på Stavanger legevakt for å hylle og dele ut pris til Hilde Frafjord som året sykepleierleder. Hilde er en travel dame, men takket være god dialog med personer rundt henne klarte vi å finne en dag hvor Hilde var tilgjengelig. Dette var en overraskelse, Hilde visste ikke at vi kom for å overrekke prisen til henne.

Athena involverer brukere i praksisnær sykepleieforskning

Rogaland de senere år har fått flere titalls sykepleiere med doktorgrad – og flere er underveis.  Nå har en gruppe av fylkets fremste sykepleier- og helsefagforskere etablert et samarbeidsforum som arbeider aktivt for mer praksisnær forskning. Målet er å involvere pasienter og brukere aktivt for å øke kompetansen i spesialist- og kommunehelsetjenesten.

Bli med på lederkonferansen "Myndighet til å lede"

Ledermedlemmer på Vestlandet inviteres til lederkonferanse i Bergen 12.april. Konferansen har fått tittelen "Myndighet til å lede" og blant foredragsholderene finner vi Linda Lai, Lisbeth Norman og Marit Myklebust.  Konferansen er gratis for NSF-medlemmer og ledere fra Rogaland får også tilbud om gratis middag og overnatting.

Tusenvis av unge besøkte NSF Rogalands stand

NSF Rogaland med sine mange mannlige sykepleiere og sykepleierstudenter var svært synlige under årets utdanningsmesse i Stavanger.  Når mennene i tillegg til å informere om sykepleierutdanningen og sykepleieryrket serverte ferske boller ble det tidvis svært så trangt om plassen på de få kvadratmeterne NSF hadde til rådighet.

Inspirerende og lærerik studietur for fylkesstyret

Denne uken har NSF Rogalands fylkesstyre vært på studietur i hovedstaden.  På programmet sto møte med Rogalandsbenken på Stortinget, Helsedirektoratet og NSFs politiske ledelse. Som ekstra bonus fikk de også med seg presentasjon av ny regjering på Slottsplassen.

 

Ellen og Andri leder over 900 sykepleierstudenter

Ellen Fylgjesvoll er leder for NSF student ved Universitetet i Stavanger. Andri Fridjonsson innehar samme verv ved Høgskulen på Vestlandet. Hvem er disse to unge studentene som tilsammen leder over 900 sykepleierstudenter i Rogaland?