Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Kandidater til nominasjonskomiteen!

I mars 2020 er det igjen valg i NSF. Det skal velges leder, nestleder og medlemmer til fylkesstyret. For å få gjennomført disse valgene er vi avhengig av en nominasjonskomite som kan nominerte foreslåtte kandidater - meld deg til tjeneste!

Jobber du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.

44 år i sykepleiens tjeneste

Sigrid Sandve har en lang karriere bak seg som sykepleier med videreutdanning i anestesi, psykiatri og pedagogikk. I denne artikkelen foretar hun et historisk tilbakeblikk på bl.a arbeidsoppgaver, arbeidstid og lønn - og konkluderer med at hun aldri har angret på sitt yrkesvalg.

Nina - en oppfinnsom sykepleier fra Sandnes

Nina Rødsmoen er sykepleier og gründer som i mer enn 30 år har jobbet i Sandnes kommunes eldreomsorg. Videreutdanning i aldring og eldreomsorg forsterket interessen for faget, og en tilfeldig diskusjon i kollegafellesskapet gav henne inspirasjon til utvikling av et stadig mer populært varmesjal.

Helsepersonell er ikke en kostnad, det er en investering!

Fritt oversatt fra engelsk: helsepersonell er ikke en kostnad, det er en investering sier generaldirektør i WHO Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus under den internasjonale kongressen til ICN (International Council of Nurses). Dette utsagnet er blitt veldig aktuelt de siste dagene, når vi ser hvor mye som er brukt på innleie fra vikarbyrå i kommuner landet over.  

Vanlige spørsmål om ferie

NSF Rogaland får hvert år en rekke henvendelser om ferie. Her har vi samlet noen av dem og bevarer dem på en måte som forhåpentligvis er til hjelp for våre lesere.

Noe du lurer på?

Kan arbeidsgiver pålegge meg hjemmevakt?  Har jeg krav på overtidsbetaling hvis jeg frivillig påtar meg en ekstravakt? Har jeg rett på sykepenger på ekstravakter?  Kan arbeidsgiver endre avtalt tidspunkt for ferie? Disse, og mange flere spørsmål kan du som NSF-medlem lett få svar på med et par tastetrykk