Rogaland

NSF Rogaland

Siste nyheter fra Rogaland

Du trenger ikke komme likevel......

Hva er mine rettigheter hvis arbeidsgiver avlyser en avtalt ekstravakt vi har avtalt? Situasjonen er ikke ukjent for mange av NSF Rogalands medlemmer, og i denne artikkelen redegjør vår seniorrådgiver og jurist for relevante bestemmelser rundt temaet.

 

 

Sykepleierlønn til besvær?

Formannskapet i Haugesund vedtok nylig at kommunens sykepleiere ikke skulle få dårligere betalt enn sykepleiere i Karmøy. Et godt og helt påkrevd tiltak, men det bekymrer fylkeslederen at frykten for å være lønnsledende gjør at Haugesund ikke påtar seg rollen som foregangskommune på Haugalandet

Velkommen til gratis fagkafeer i Stavanger og Haugesund

Når NSF Rogalands komite for fagkafeer inviterer til nye gratis fagkafeer i Stavanger og Haugesund er det arbeidstid, de forskjellige F-dagene og arbeid på røde dager som er tema.

Om nyutdannede, autorisasjon og sykepleiefaglig ansvar.

I disse dager er det mange tredjeårsstudenter som søker på,  og får tilbud om, sin første sykepleierjobb. Noen får tilbud om å begynne i stillingen før de har mottatt sin autorisasjon. Hva kan de gjøre og hva kan de ikke gjøre mens de venter på autorisasjonen?

Vårt hjerte banker for deg!

 

I morgen er det «Alle hjerters dag» og NSF i vestlandsfylkene vil benytte anledningen til å vise medlemmene og befolkningen forøvrig at våre sykepleierhjerter banker for dem. I Rogaland vil vi vise at vi setter pris på sykepleierne gjennom egen stand på SUS, hjertebuttons og konkurranse på sosiale medier med gilde premier.

NSF Rogaland