Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Vil du være en del av NSF Rogalands fylkesstyre 2020-2023?

Er du interessert i vervet som fylkesleder, nestleder eller styremedlem i NSF Rogalands fylkesstyre?  Det skal velges nytt fylkesstyre i mars 2020, og det er nå åpnet for at medlemmer kan foreslå kandidater til de ulike valgene.  Ønsker du å stille til valg må du derfor få noen til å foreslå deg.

Jobber du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.

En epoke er over.

I disse dager går historiens siste NSF Lokalen i trykken. I 35 år har NSF Rogaland gitt ut eget tidsskrift i papirformat til medlemmene sine, men det er en tid for alt. Digitale løsninger, forsvarlig økonomibruk og miljøhensyn tilsier at også NSF Rogaland må tenke nytt.

Sykepleierledere på nettverksmøter

NSF Rogaland har egne ledernettverk for ledere ansatt i kommuner i sør- og nordfylket. Denne uken er det blitt arrangert nettverksmøter i Haugesund og Stavanger

Sykepleiermangelen som forsvant - eller..?

I en kronikk i Stavanger Aftenblad mandag 30.september utforder fylkesleder Nina Horpestad i NSF Rogaland kommunepolitikere i kommuner som har "bakt inn" tidligere rekrutteringstillegg i ny minstelønn, til vise mot og sørge for konkurransedyktig lønn til sine sykepleiere.

Nå er det hennes tur!

NSF har tradisjon for å støtte de årlige TV-aksjonene med en krone for hvert medlem. Vel så viktig er det imidlertid at vi bidrar med å mobilisere bøssebærere slik at så mange husstander som mulig får mulighet til å støtte aksjonen. Til flere NSF-medlemmer som banker på en dør nær seg søndag 20.oktober – jo mer penger til et svært viktig formål. Herved er oppfordringen gitt!

Margrethe blir ny hovedtillitsvalgt for NSF i Nye Stavanger

Fra 1.1.2020 slår Stavanger, Finnøy og Rennesøy seg sammen, og den nye kommunen vil da ha over 750 NSF-medlemmer. Disse medlemmene valgte nylig Margrethe Olsen Reianes som ny hovedtillitsvalgt. NSF Rogaland gratulerer!