Rogaland

NSF Rogaland

Kjære medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. I disse tider velger også NSF Rogaland å jobbe hjemmefra som mange andre. Men dere treffer oss på epost og telefon.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Neste sommer!

deLillos har en av de flotteste sommersanger jeg hører. Den handler om at alt skal bli bedre neste sommer.... 

Siri Rugland Ree: Derfor vil jeg bli fylkesleder!

I september skal det velges ny fylkesleder i NSF Rogaland. Valget står mellom Aud Hølland Riise og Siri Rugland Ree. NSF Lokalen har utfordret de to lederkandidatene til å svare på noen spørsmål slik at våre medlemmer blir litt mer kjent med dem - og med deres ambisjoner for fylkesledervervet. I dag er turen kommet til Siri Rugland Ree.

Aud H. Riise: Derfor vil jeg bli fylkesleder!

I september skal det velges ny fylkesleder i NSF Rogaland. Valget står mellom Aud Hølland Riise og Siri Rugland Ree. NSF Lokalen har utfordret de to lederkandidatene til å svare på noen spørsmål slik at våre medlemmer blir litt mer kjent med dem - og med deres ambisjoner for fylkesledervervet. Først ut er Aud H. Riise.

Ansatte i Karmøy får arbeidstøy

- Dersom kommunen ikke kan utelukke smitte på jobb, skal arbeidsgiveren sørge for at arbeidstakerne får utlevert og blir pålagt å bruke arbeidstøy.  Arbeidstilsynet gav de ansatte i Karmøy fullt medhold, og nå lover ordføreren arbeidstøy til alle i helse- og omsorgssektoren.

Refleksjon - sykepleiernes vei til klokskap

Kristin Bie er tidligere høgskolelektor ved helsefagutdanningene i det som tidligere var Høgskolen i Stord/Haugesund. I dag jobber hun som fagkonsulent ved Utviklingssenter for helse- og omsorgstjenester (USHT) i Helse Fonna-kommunene.  Hun har skrevet flere bøker om refleksjon, og NSF Lokalen har bedt henne beskrive innholdet i sin siste bok, «Refleksjon, sykepleierens vei til klokskap». Bie tok utfordringen på strak arm

 

Truls og Brage er studentenes stemmer i NSF Rogaland

NSF Lokalen har møtt de to som er de eneste som er valgt inn i det som skal være NSF Rogaland nye fylkesstyre. Det er NSF student som har valgt at Truls Aamodt og Brage Mellingen Larsen skal være deres stemmer inn i det nye fylkesstyret.