Lederinformasjon

Nyttig lesning for ledere

Den politiske plattformen om ledelse er revidert og foreligger nå i ny og forbedret utgave, klikk på linken:

https://www.nsf.no/Content/2201714/cache=20171804133935/NSF%20Politisk%20Plattform_ledelse%202017%20-%202020%20revidert.pdf

 

Bli med på lederkonferansen "Myndighet til å lede"

Ledermedlemmer på Vestlandet inviteres til lederkonferanse i Bergen 12.april. Konferansen har fått tittelen "Myndighet til å lede" og blant foredragsholderene finner vi Linda Lai, Lisbeth Norman og Marit Myklebust.  Konferansen er gratis for NSF-medlemmer og ledere fra Rogaland får også tilbud om gratis middag og overnatting.

Godt oppmøte og god stemning på Stormøte for sykepleierledere i Rogaland

Torsdag 30. mars arrangerte fylkeskontoret i Rogaland og den lokale faggruppen for ledere LSL i Rogaland nytt Stormøte for våre sykepleierledere i Rogaland.  Det var godt oppmøte og sykepleierledere fra hele Rogaland hadde samlet seg for å høre spennende foredrag om blant annet motivasjon, endring og heltidskultur.

Inspirerende netteverksmøte for jærske sykepleieledere

I dag er over 30 sykepleieledere fra jærregionen samlet til et spennende og inspirerende halvdagsmøte på NSF Rogalands fylkeskontor.  Organisasjonspsykolog og lederutvikler Nils Tore Meland er invitert til å motivere og utfordre dem slik at de skal bli enda dyktigere i sine lederroller.

Ledersatsing i NSF Rogaland

NSF Rogaland jobber videre med ledersatsingen for 2017, og har nå fastsatt to datoer som dere sykepleierledere bør merke av i kalenderen.

Olaug V. Bollestad med foredrag på ledermøtet

Mandag arrangerte NSF Rogalands lokalgruppe for sykepleieledere et temamøte for sykepleieledere. De inviterte ingen ringere enn en tidligere sykepleieleder ved SUS - nå stortingsrepresentant - Olaug V. Bollestad,  til å holde foredrag om lederrollen i endring.