NSF Lokalen

NSF Lokalen - juni 2018

I sommernummeret av NSF Lokalen kan du lese om at hver fjerde sykepleier på anestesiavdelingen på SUS er mann, intervjuv med årets sykepleier, tips om det å stille lønnskrav og mye, mye mer

NSF Lokalen - mars 2018

Her kan du lese påskeutgaven av NSF Lokalen 2018. Nummeret inneholder artikler om bl.a sykepleierlønninger i Rogaland, Masterverkstedet til Utviklingssenteret for sykehjem og hjemmetjenester og hvordan du bør forholdet deg ved krav om tilbakebetaling av for mye utbetalt lønn.

NSF Lokalen - desember 2017

I dette nummeret av NSF Lokalen kan du bli bedre kjent med herreklubben "Glansen" og med ny dekan ved UiS Kristin Akerjordet. Videre finner du artikler om forskningsgruppen Athena, om samarbeidet mellom Jæren Ø-hjelp og Sandnes legevakt - og mye, mye mer! God fornøyelse

NSF Lokalen - oktober 2017

Her kan du lese høstnummeret 2017 av NSF Lokalen. Les om hvordan sykepleierstudenter overtar en avdeling i praksis, om vilkår for bruk av overtidm om sexologisk poliklinikk i Stavanger og siste nytt innen velferdsteknologi.

NSF Lokalen - juni 2017

Her kan du lese NSF Lokalens sommernummer 2017.  Blant innholdet er reportasje fra årets 12.mai-arrangement, presentasjoner av vinnerne av sykepleierprisene 2016 og en artikkel om et spennende samarbeidsprosjekt i Bokn kommune.