Pensjonistforum

Gratistilbud til pensjonerte medlemmer i NSF Rogaland

Som medlem av Norsk Sykepleierforbund er du hjertelig velkommen til NSF Pensjonistforum Rogaland. Forumet har eksistert siden 2003 og medlemtallet er stadig stigende.

Kontaktinformasjon - pensjonistforums styre og komiteer

Her finner dere kontaktinformasjon på NSF Rogalands pensjonistforums styre, valgkomite' og turkomite.

Styrende papirer for pensjonistforum

Her finner dere retningslinjer for NSF Rogaland pensjonistforum, retningslinjer for valgkomiteen og retningslinjer for pensjonistforums turkomite'

Årsmøte i NSF Pensjonistforum Rogaland

Årsmøtet til NSF Pensjonistforum Rogaland går av stabelen 15.februar 2018. Foruten årsmøtesaker og valg vil Benedicte Nessa fra Kirkens Bymisjon holde foredraget "Tillitsperson i Kirkens Bymisjon"

Rekordstort oppmøte på julemøte for pensjonister

Når NSF Rogaland inviterer sine pensjonistmedlemmer til julemøte går det ikke lang tid før påmeldingslistene er fulltegnet. I dag fikk rundt 170 av dem en flott dag med foredrag av Astrid Nøkleby Heiberg, utdeling av hedersnåler og en musikalsk avslutning av de sjeldne.

Oddbjørg V. Mellemstrand med foredrag på pensjonistforums høstmøte

NSF Rogaland har et aktivt pensjonistforum med over 250 medlemmer som arrangerer faglige og sosiale sammenkomster for medlemmene.  I møtet 12.september vil helsesøster Oddbjørg Vigrestad Mellemstrand formidle egne erfaringer om det å være en famiie i krise.

Referat fra årsmøtet i NSF Rogalands pensjonistforums årsmøte 2017

Her finner du referat fra NSF Rogalands pensjonistforums årsmøte 22.februar 2017

Rekordoppmøte på pensjonistforums årsmøte

I dag er nærmere 50 medlemmer av NSF Rogalands pensjonistforum samlet til årsmøte. Ingen tvil om at våre mer modne sykepleiere er en vitebegjærlig og engasjert gjeng som foruten årsmøtesaker vil få med seg faglig foredrag om demens og siste nytt fra NSF

Styret i pensjonistforum