Tillitsvalgte

Hovedtillitsvalgte i NSF Rogaland

Oversikt over hovedtillitsvalgte i NSF Rogaland pr 12. april 2018.

Søknad om fagkursmidler 2018 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Er du tillitsvalgt, hovedtillitsvalgt, fylkesstyremedlem eller faggruppeleder? Da kan du søke fagkursmidler fra NSF Rogaland

 

Saksbehandling for tillitsvalgte i Rogaland Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Som tillitsvalgt bistår en ofte medlemmer i saker som krever saksbehandling. I den forbindelse er det utarbeidet et hefte med tips og råd til tillitsvalgte som er vedlagt her.

Registrere nye tillitsvalgte Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Det er hovedtillisvalgt/foretakstillitsvalgt som er ansvarlig for registrere endringer i tillitsvalgtverv i sitt HTV-område. Dette gjøres på "min side" under medlemsadministrasjon.

 

Fullmaktskjema

Tillitsvalgte som bistår medlemmer i ulike saker må sørge for at medlemmet skriver under på en fullmakt. Her finner du to ulike typer som kan benyttes.

Retningslinjer for ipad-ordningen Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Når du slutter som tillitsvalgt i NSF må du nullstille ipad'en din før du returnerer den til Nordialog. Se retningslinjer for retur under "FOR TILLITSVALGTE" og "iPad ordningen for tillitsvalgte"på nsf.no. Ta kontakt med fylkeskontoret hvis du har spørsmål.