Sør-Trøndelag

Åpningstid:
08.00-15.45 

Epost: sor-trondelag@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Beddingen 8 / Solsiden, 7042 Trondheim

Siste nyheter fra Sør-Trøndelag

Velkommen til Lederkonferanse!

Årets regionale lederkonferanse avholdes 25. april på Scandic Hell. Påmeldingen er nå avsluttet. Praktisk informasjon  og program finner du her. 

GRATIS Fagkonferanse - International Nurses Day 2019

NSF Sør-Trøndelag og NTNU v/instittutt for samfunnsmedisin og sykepleie inviterer til gratis fagkonferanse 15. mai! Klikk her for påmelding.

Kari Værnes Fiske fylkesleder fra 1. november

Kari Værnes Fiske tiltrer igjen som fylkesleder fra 1. november 2017. Hun sitter i vervet ut oktober 2018.

God vakt - Opplæringskonferansen i Sør-Trøndelag 7. desember

Er du leder, verneombud eller tillitsvalgt? Meld deg på God vakt! - Opplæringskonferansen her. Påmeldingsfrist 23. november.

Foreslå årets sykepleier og årets sykepleierleder 2017!

Fra og med 2017 har Fylkesstyret vedtatt at det skal deles ut to sykepleierpriser i Sør-Trøndelag: Årets sykepleier og årets sykepleierleder. Det er nå åpent for å foreslå kandidater. Forslagsfrist er 1. novmember.

Støtte til streiken fra Utdanningsforbundet

NSF Sør-Trøndelag og de streikende sykepleierene i Kreftforeningen i Trondheim har mottat støtteerklræing fra Utdanningsforbundet Trondheim. Kake ble levert som en oppmuntring  til de streikende fredag 15. september. Støtteerklæringen kan du lese her:

Velkommen nye sykepleierstudenter!

Denne uka er det semesterstart ved NTNU. Vi har selvfølgelig vært på vervebesøk sammen med NSF student. Torsdag 17. august ønsket vi 174 nye medlemmer velkommen inn i NSF!