Sør-Trøndelag

Siste nyheter fra Sør-Trøndelag

Lederkonferansen: Myndighet til å lede!

Meld deg på lederkonferanse på Scandic Hell, Stjørdal 10. april her. Påmeldingsfrist er 14. mars. Konferansen er fulltegent, det er opprettet venteliste.

Kandidater til Sykepleierprisen 2016

Sykepleierprisen er ment å hedre medlemmer som profilerer sykepleiefaget på en god måte. Prisen skal være en motivasjonsfaktor i arbeidet med å fremme sykepleiekvalitet i praksis, og bidra til anerkjennelse for sykepleie som fag og tjeneste.
Ny frist for å foreslå kandidater er satt til 4. november.

Nye medlemmer til trommekorpset

Trommekorpset til NSF Sør-Trøndelag søker etter nye medlemmer. Vi øver i fylkeskontorets lokaler på Solsiden i Trondheim hver tirsdag i skoleåret.

Skal kommunen hjelpe bestemor eller lillebror?

"Økonomistyring og regnskapsrapportering oppleves som svaret på de fleste utfordringer i kommunal ledelse. Er alt innafor når den økomoniske ramma er i regnskapsteknisk balanse?", spør Ingrid Berg Selfjord og Torbjørn Solberg, Hovedtillitsvalgte i Trondheim kommune, i Adresseavisa 21. september 2016.

Nye fjes ved fylkeskontoret

I august startet alle tre nytilsatte ved NSFs fylkeskontor i Sør-Trøndelag. Gina Helstad og Margaret Heggem som rådgivere, og Henriette Nilsen Lian som kurskonsulent.

Fylkesmedlemsmøte/sommermøte 9. juni 2016

NSF Sør-Trøndelag har den glede å invitere alle våre medlemmer til Fylkesmedlemsmøte/sommermøte.