Telemark

Gaustatoppen 3

 

Epost: telemark@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Lundegata 4 c, 3724 Skien

Siste nyheter fra Telemark

Kandidater til nominasjonskomite!

30. - 31. mars 2020 er det igjen valg i NSF. Det skal velges fylkesleder, nestleder og medlemmer til fylkesstyret. For å få gjennomført disse valgene er vi avhengig av en nominasjonskomité som kan nominere foreslåtte kandidater - meld deg til tjeneste!

NSF Telemark sine representanter på landsmøte

I dag har delegatene fra Telemark hatt sitt første møte og startet forberedelser til NSFs landsmøte 4. til 8. november 2019.

De som skal representere Telemark er fra venstre: Siri Lunde, Inger Ann Aasen, Lillian Elise Esborg Bergane, Jens-Tore Elvegård, Maria Elaine Gøytil, Liv Heidi Negarden (1. vara) og Maren Markset Lia (studentrepresentant).

Nominasjonskomite for fylkesmøtet 2019, NSF Telemark Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Alle HTV i Telemark har valgt ny nominasjonskomite for fylkesmøte 2019.  Komiteen har som oppgave å sørge for valg av delegasjon til landsmøtet 2019, fra NSF Telemark.  Valget skjer under fylkesmøtet 27. mars 2019.

 

Medlemsmøte Universitetet i Sørøst-Norge 13. november 2018 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Tirsdag 13. november 2018 ble det arrangert felles medlemsmøte for medlemmene i Buskerud, Telemark og Vestfold. Fylkeslederne i disse fylkene hadde deltatt i forberedelsene, og fylkesleder Lisbeth Rudlang i Vestfold åpnet møtet.

Gitte Slåtta - vinner av Sykepleierprisen 2018

Fylkesstyret har vedtatt at vinneren av sykepleierprisen 2018 er Gitte Slåtta. Hun jobber som psykiatrisk sykepleier og kognitiv terapeut ved DPS ambulant team, Sykehuset Telemark HF.

NSF Telemark gratulerer så mye:-)

Begrunnelsen kan du lese ved å klikke deg videre! 

7 nominerte sykepleiere til årets Sykepleierpris 2018

Det er kommet inn 7 nominerte og svært gode kandidater til Sykepleierprisen 2018.

Kunngjøringen av årets vinner skjer på fagkonferansen 14.mai, Ibsenhuset i Skien.

"Bruk meg som en Sobril" Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Her kan du se presentasjonen som ble vist på NSF fagkafe 4. januar 2018 av Lina Welfler og Caroline Boda Sakariassen.

Tema var miljøbehandling av personer med demens i institusjon.