Fylkesavis

På pulsen 2. utgave 2017 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Fredag 20. oktober kom medlemsbladet På pulsen i postkassa. Her kan du blant annet lese om vinneren av Sykepleierprisen 2017, årets sykepleier i geriatri og demens, årsturnus, jordmorforbudet sitt 50 års jubileum og hva som rører seg i Vinje og Sauherad kommune.

Dersom du ikke har fått bladet og er medlem i Telemark, gå inn på www.nsf.no på min side og sjekk om du ligger inne med rett adresse. Bladet sendes ut to ganger i året.

På pulsen 1. utgave 2017

Vedlagt ligger årets første utgave av medlemsbladet "På pulsen". Bladet trykkes av Flisa Trykkeri i disse dager og du finner det snart i din postkasse. Her kan du lese hvem som er nominert til sykepleierprisen 2017, hva som skjer på fagkonferansen 12. mai, hvem som er årets helsesøster i Telemark og om forbedringsarbeidet ved slagenheten på STHF+ litt til.

På pulsen 2. utgave 2016

Vedlagt ligger medlemsbladet På Pulsen ,som sendes ut i disse dager. Her kan du blant annet lese om sykepleierprisen 2016, sykepleierkongressen, nyttige nyheter og medlemsarrangementer våren 2017. Mottar du ikke bladet, sjekk din adresse i medlemsregisteret. God lesing!

På pulsen. 1. utgave 2016

Medlemsbladet er i trykken og sendes i løpet av kort tid hjem til NSF sine medlemmer i Telemark. Lederutviklingsprogrammet, oppfølging av studenter og kontaktsykepleiere ved Betanien, hovedtariffoppgjøret og fagkonferansen 12. mai på Ibsenhuset er noe du kan lese mer om i bladet.

God lesing!

På Pulsen november 2015

Årets andre utgave av medlemsbladet På Pulsen er nå klart og sendes i disse dager ut til alle NSF medlemmer i Telemark. Denne gangen er det mye lokalt stoff. God lesing!

På Pulsen første utgave i 2015

Vedlagt ligger medlemsbladet På pulsen. Det er sendt ut til alle medlemmer av NSF i Telemark for et par uker siden. Har du ikke mottatt bladet sjekk din adresse i medlemsregisteret.

På Pulsen juni 2014

Sommerutgaven av På Pulsen kommer i postkassen en av de nærmeste dagene.

På pulsen nr 2 - 20012

NSF Telemark fylkesavis

På pulsen nr 1 - 2012

NSF Telemark fylkesavis

På pulsen nr 2 - 2011

NSF Telemark fylkesavis

På pulsen nr 1 - 2011

NSF Telemark fylkesavis

På pulsen nr 3 - 2010

Fylkesavis for NSF Telemark

På pulsen nr 2 - 2010

Fylkesavis for NSF Telemark