Fylkesavis

På Pulsen 1. utgave i 2019

Medlemsbladet "På pulsen" har nå kommet ut i alles postkasser. Her kan du blant annet lese om gull- og hedersmerke utdelingen og årets lønnsoppgjør.

God lesning!

På Pulsen 2. utgave i 2018

Medlemsbladet "På pulsen" har nå kommet ut i alles postkasser. Her kan du blant annet lese om NSF Telemark sykepleierpris og årets intensivsykepleier i Norge.

God lesning!

På pulsen 1. utgave i 2018

Medlemsbladet "På pulsen" kommer ut før påske. Her kan du blant annet lese om NSF Telemark sitt 70 års jubileum og jubileumsprisen som gikk til Beate Alstad. Programmet for fagkonferansen 14. mai finner du inne i bladet.

God lesning!

På pulsen 2. utgave 2017 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Fredag 20. oktober kom medlemsbladet På pulsen i postkassa. Her kan du blant annet lese om vinneren av Sykepleierprisen 2017, årets sykepleier i geriatri og demens, årsturnus, jordmorforbudet sitt 50 års jubileum og hva som rører seg i Vinje og Sauherad kommune.

Dersom du ikke har fått bladet og er medlem i Telemark, gå inn på www.nsf.no på min side og sjekk om du ligger inne med rett adresse. Bladet sendes ut to ganger i året.

På pulsen 1. utgave 2017

Vedlagt ligger årets første utgave av medlemsbladet "På pulsen". Bladet trykkes av Flisa Trykkeri i disse dager og du finner det snart i din postkasse. Her kan du lese hvem som er nominert til sykepleierprisen 2017, hva som skjer på fagkonferansen 12. mai, hvem som er årets helsesøster i Telemark og om forbedringsarbeidet ved slagenheten på STHF+ litt til.

På pulsen 2. utgave 2016

Vedlagt ligger medlemsbladet På Pulsen ,som sendes ut i disse dager. Her kan du blant annet lese om sykepleierprisen 2016, sykepleierkongressen, nyttige nyheter og medlemsarrangementer våren 2017. Mottar du ikke bladet, sjekk din adresse i medlemsregisteret. God lesing!

På pulsen. 1. utgave 2016

Medlemsbladet er i trykken og sendes i løpet av kort tid hjem til NSF sine medlemmer i Telemark. Lederutviklingsprogrammet, oppfølging av studenter og kontaktsykepleiere ved Betanien, hovedtariffoppgjøret og fagkonferansen 12. mai på Ibsenhuset er noe du kan lese mer om i bladet.

God lesing!

På Pulsen november 2015

Årets andre utgave av medlemsbladet På Pulsen er nå klart og sendes i disse dager ut til alle NSF medlemmer i Telemark. Denne gangen er det mye lokalt stoff. God lesing!

På Pulsen første utgave i 2015

Vedlagt ligger medlemsbladet På pulsen. Det er sendt ut til alle medlemmer av NSF i Telemark for et par uker siden. Har du ikke mottatt bladet sjekk din adresse i medlemsregisteret.

På Pulsen juni 2014

Sommerutgaven av På Pulsen kommer i postkassen en av de nærmeste dagene.

På Pulsen desember 2013

Her er den elektroniske versjonen av På Pulsen desember 2013.

 

På Pulsen - august 2013

På Pulsen- medlemsbladet i Telemark- sendes ut i uke 32. Her kan du lese bladet.

Medlemsbladet PÅ PULSEN 1/2013

På Pulsen nr 1/2013 kommer i posten til medlemmene i Telemark i disse dager.

Årets største fagkonferanse i Telemark annonseres i bladet.

På Pulsen - julenummeret

Årets siste nummer av På Pulsen som sendes i posten i morgen til alle medlemmer i Telemark.