Fylkesleders fredagshilsen

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 19

Denne uken er det en forholdsvis lang fredagshilsen, så se på overskriften og les det som passer for dere. Jeg ønsker dere alle en flott helg.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 18

En uke preget av lønnsoppgjøret i flere av de store områdene er forbi. Med brudd i KS (alle andre kommuner enn Oslo) til tross for en rekordgodt tilbud til sykepleirne, setter Unio på en stor prøve.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 17

Denne uken skriver jeg mye om de mange arrangementene vi har ansvar for i mai. Disse gjennomføres for å feire det flotte yrket vi har valgt og det mangfoldet det representerer.

Noen ord om lønnsoppgjørene som pågår eller er avsluttet denne uken kommer man heller ikke unna.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 15

Store saker som nye sykehusbygg, saker til NSFs ladsmøte, heltidskultur og samtaler om hvordan vi skal minske diskriminering har vært tema denne uken.

Fylkesleders fredagshilsen - uke 14

En hektisk uke ble avsluttet med et hyggelig besøk av direktør og ass.direktør for det nye Diakonhjemmet Omsorg AS. Vi har akkurat hatt en virksomhetsoverdragelse av Ammerudlunden til Diakonhjemmet Omsorg AS og jeg ville gjerne vite litt om denne nye ideelle helseaktøren i Oslo.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 13

Få yrker har et så stort spenn av fag som sykepleie. En viktig del av det å være sykepleier, er å finne sin nisje innen fagfeltet og sørge for å tilegne seg både teoretisk og praktisk kunnskap innen dette feltet. I NSF har vi 35 faggrupper som tilbyr medlemmene våre en spissing av faget vårt. I Oslo har vi et svært gods samarbeid med faggruppene, noe jeg setter stor pris på.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 12

Nok en gang er fredagshilsenen blitt til lørdagshilsen, men denne gangen er det helt planlagt. Det har vært, etter min mening, en helt fantastisk uke. Vi har gjennomført fylkesmøte med over 150 deltakere og jeg har vært på et veldig hyggelig og lærerikt besøk på Lilleborg Helsehus.

NSF Oslo har også vært i media i flere saker. I fobindelse med meslingeutbrudd i Oslo kom debatten opp om tvangsvaksinering nok en gang. Vet dere alle om dere en fullvaksinert?

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 11

Det er utrolig hvordan ukene fyker avgårde. Vi er allerede i midten av mars og det er bare en uke til Oslo arrangerer fylkesmøte. Over 150 delegater fra hele Oslo skal møtes for å dislutere politikk, høre på politikere snakke om sykepleie og ikke minst velge hvilke 20 delegater som skal representere Oslo på NSFs landsmøte inovember. Jeg gleder meg.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 10

Jeg har gått i mange tog her i Oslo de siste 20 årene, men jeg har aldri opplevd et så stort oppmøte som i dagens 8. mars-tog. Hovedparolen i år var "Forsvar selvbestemt abort - fjern nemndene!" og det er tydelig at dette engasjerte mange flere enn det som normalt deltar. Den gamle rekorden var 14 000 deltakere fra 2014, i år sies tallet å være 20 000.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 9

I denne fredagshilsenen vil dere se at mye av det jeg kommenterer, er oppfølging av saker jeg har skrevet om i tidligere. Det er veldig tilfredsstillende å se hvordan saker man har jobbet med, får en avslutning, samtidig er det en kjennsFylkegjerning at det meste av et vi driver med er langsiktig jobbing.