Julehilsen

Juledekorasjon

Kjære alle medlemmer av Norsk Sykepleierforbund Innlandet.  

For sykepleiere har 2020 bydd på krevende og tøffe utfordringer. Vi har kjent dette på jobb og hjemme.  De fleste av oss har lagt ned et betydelig antall arbeidstimer for å ivareta beredskapen og den økte arbeidsmengden. Dette har for mange av oss gått utover våre vante arbeidsoppgaver og vi kjenner at dette er belastende.  Noen av dere har vært med å fortelle om disse utfordringene, det er historier som er verd å fortelle. Dette fordi de viser den faglige integritet som bor i hver enkelt av oss sykepleiere. Vi er først og fremst sykepleiere som står på for pasienter og brukere.

Vi skal stå sammen som ett lag i årene framover. Det er gjennom et felles budskap at vi kan være tydelig på å sette faget i front. Samtidig skal vi huske på å passe litt på oss selv. Bildet «Breathe» av Gro K. Kiil Larsen, publisert 14.november via «Art of nursing» fikk NSF Innlandet vist fram på CC Gjøvik. Det handler om at sykepleieren må ta vare på seg selv før de kan hjelpe andre.  

I 2021 skal vi fortsette å ta vare på oss selv og våre medlemmer. Vi må styrke fellesskapet og ta oss tid til å oppmuntre hverandre. Kollegastøtte betyr mer enn noensinne, og et smil og en latter kan være avgjørende for hvordan dagen oppleves.  Sola har snudd, dagslyset er livgivende og livsviktig og vi ønsker alle en god jul og et godt nytt år.

Hilsen fylkesleder Ida og nestleder Inger

Dikt av poeten Trygve Skaug