Årets sykepleier og sykepleierleder i Trøndelag

År 2020 er på mange måter annerledesåret, men er det noe vi ikke vil gjøre annerledes er det utdelingen av årets sykepleier og sykepleierleder. Det er en selvfølge at vi deler ut disse prisene - særlig på grunn av situasjonen vi står i, men også fordi 2020 er utnevnt som det internasjonale året for sykepleiere og jordmødre.

To fylker har blitt til ett, og fylkesstyret har vedtatt følgende kriterier for sykepleierprisene:

  • Årets sykepleierleder: Prisen gis til én eller en gruppe av sykepleierledere som inspirerer, motiverer og er kulturbærer(e) av faget sykepleie.
  • Årets sykepleier: Prisen gis til én eller en gruppe av sykepleiere som har vært med på å utvikle eller profilere sykepleierfaget på en positiv måte
  • Felles kriterier for begge prisene: Kandidaten(e) må være medlem av Norsk Sykepleierforbund.

For å få til å dele ut prisene trenger vi hjelp fra alle medlemmer i hele fylket. Kjenner du en kollega eller leder som du mener virkelig fortjener denne prisen? Send inn et forslag da vel. Fristen for å foreslå kandidater er utsatt til 22.november. Man foreslår kandidater ved å fylle ut vedlagte skjema, som deretter sendes til trondelag@nsf.no.

I år kan vi dessverre ikke dele ut prisene på et stort medlemsarrangement, men vi skal gjøre skikkelig stas på vinnerne likevel. Vinnerne får diplom, blomster og et kunstverk på verdi inntil 20.000 kroner.