Korona

Banner til siden om korona

Vi følger koronakrisen tett og oppdaterer informasjonen til medlemmer fortløpende. Dersom du ikke finner svarene du trenger her, kontakt din nærmeste tillitsvalgt eller hovedtillitsvalgt. Dersom du ikke har dette, kontakt ditt fylkeskontor på tlf. 99402409, innvalg 3, eller send epost til korona@nsf.no. Er du sykepleierstudent? Kontakt NSF Student.

Kunnskapsløshet forkledd som handlingskraft

Er dette en tidlig aprilsnarr? Det var vanskelig å tro sine egne øyne og ører da statsminister Erna Solberg stolt kunne presentere dagens «gladnyhet». Regjeringen har bestilt 1000 nye respiratorer. Norskproduserte til og med. Med hjertelig hilsen oljeindustrien og forsvaret.

Krav om bedre forsikringsdekning under korona

Unio ved Norsk Sykepleierforbunds leder Lill Sverresdatter Larsen har i dag sendt krav til Spekter om utvidelse av forsikringsdekninger for arbeidstakere i forbindelse med koronasmitte. 

Avtale mellom NSF og NHO

NSF har inngått avtale med NHO Service og Handel om blant annet utvidede rammer for overtid og avvikende regler for arbeidstid.

Avtale mellom NSF og Virke HUK

Det er inngått avtaler med Virke om blant annet utvidede rammer for overtid og avvikende regler for arbeidstid.

Avtale mellom NSF og Oslo kommune

Norsk Sykepleierforbund har inngått en avtale med Oslo kommune om arbeidstid i forbindelse med koronapandemien.

Avtale mellom NSF og Spekter

Sykepleierne tar sitt samfunnsansvar og gjør det som kreves for å sikre befolkningen den helsehjelpen de trenger i en ekstraordinær situasjon som nå

Avtale mellom KS og arbeidstakerorganisasjonene

KS har i dag kommet frem til enighet med arbeidstakerorganisasjonene om unntak fra arbeidsmiljøloven i forbindelse med koronaepidemien.