Medikamentregnekurs i Oslo

Av Martin Fredheim, 22.02.2018
  • Sted: VID vitenskapelige høgskole, campus Diakonhjemmet
  • Tidspunkt: fra 13 mars 17:00 til 13 mars 20:30
  • NSF Student Oslo tilbyr gratis medikamentregnekurs for NSF-medlemmer tirsdag 13. mars. 

Tirsdag 13. mars ønsker vi i NSF Student Oslo å tilby kurs i medikamentregning for alle sykepleierstudenter og NSF-medlemmer i Oslo.

Kurset er gratis for medlemmer av NSF Student. Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn ved oppmøte eller ved å trykke her.

Kjenner du alle medlemsfordelene til NSF? Les mer her.

Øystein Grøndahl har holdt kurs i legemiddelregning for sykepleierstudenter i Haugesund, Stavanger, Kristiansand og Levanger med svært gode tilbakemeldinger. Han underviser for å bygge forståelse for de grunnleggende prinsippene sånn at man ikke bare skal gjette på "gange eller dele", men *vite* hva som er riktig fremgangsmåte.

Øystein har tidligere undervist på ingeniørutdanningen i Haugesund, og han har reist til de fleste høgskoler og universiteter for å holde eksamensforberedende kurs innenfor teknologi/realfag, inkludert sykepleiernes legemiddelregning.

På kurset vil han gå gjennom sentrale deler av pensum, som blant annet forståelse for dose/styrke/mengde, gode huskeregler for overgang mellom milli-mikro osv., infusjoner og injeksjoner og fortynninger. Har du spesielle ønsker, si i fra (helst på forhånd). Du kan også ta med spesielle oppgaver som du vil diskutere i forelesningen, i en pause eller etter kurset.

Opplegget blir en kombinasjon av forelesning én vei, diskusjon i auditorium, eksempler regnet på tavla og oppgaver som studentene blir bedt om å løse selv før de diskuteres felles. Forelesningsnotatene blir publisert i PDF-format etter kurset.

TID: 16:30 til 20:30 tirsdag 13. mars. Hvis kursdeltagerne har spørsmål etter kursslutt blir kursholder så lenge som nødvendig.

ROM: Auditorium AU- 14, VID vitenskapelige høgskole, campus Diakonhjemmet

Det vil bli lett servering i pausen.

Sjekk ut facebookarrangementet her. 

OBS! For å se påmeldingsskjemaet på denne siden må du logge inn med din medlemsbruker. Trykk "Logg inn" øverst til høyre.

Fristen for å melde seg av/på dette kurset er utløpt.