Fagdag Stavanger: Hvor bevisst er du hvordan du møter pasienter og pårørende?

Av Martin Fredheim, 28.02.2018
  • Sted: Universitetet i Stavanger
  • Tidspunkt: fra 19 april 08:30 til 19 april 15:30
  • NSF Student Stavanger og NSF Rogaland inviterer til spennende fagdag om sykepleiernes møte med pårørende. Meld deg på her!

NSF Student og NSF Rogaland inviterer til til spennende og aktuell fagdag!

Når du må stå i det….

Ivaretagelse av pårørende etter dødsfall og alvorlig sykdom kan oppleves som en vanskelig oppgave for uerfarne sykepleiere og sykepleierstudenter. Nettopp derfor har NSF Student Rogaland valgt å sette fokus på dette temaet denne våren. Den 19. april arrangerer vi fagdag i auditoriet 1, Kjell Arholms hus ved Universitetet i Stavanger.

NSF har invitert spennende gjester som belyser et utfordrende tema på ulike måter.

Pårørendesenteret  er et landsdekkende nettsted for alle typer pårørende,  uansett livssituasjon, alder eller hvor nær de står den de er pårørende for. Her finnes interessant fagstoff, gode tips og råd, informasjon om rettigheter og hjelpetilbud over hele landet.

Torgeir W. Skancke er jouurnalist og fotograf, men først og fremst var han pappa’n til Mikkel.  I boken  «I Mikkels lys – en pappas fortelling» kan vi lese den sterke historien om en liten gutt som blir født alvorlig syk. Om dramatiske år med store operasjoner og mange hundre sykehusdøgn. Det er også en fortelling om kjærlighet, og om hva som er verdifullt når livet henger i en tynn tråd.

Se Meg er en interesseorganisasjon som jobber for at barn og ungdom som pårørende skal bli sett og hørt i deres hverdag der de bor, Oddbjørg V. Mellemstrand er helsesøster og leder av organisasjonen og forteller om deres arbeid.

Rune Bjerga er komiker og lattergarantist.  Etter en dag med mye alvor er han rette mann til å avrunde dagen på en måte som gjør at vi går hjem med tankevekkende refleksjoner og livsglede hånd i hånd.

Arrangementet er gratis for NSF-medlemmer. For ikke-medlemmer er prisen 750 kr,- , så her kan det lønne seg å bli medlem.  

Er du ikke medlem og ønsker å delta på fagdagen kan du enten melde deg inn her eller kontakte Nina Jeanette Tollehaug

Fagdagen avholdes på Universitetet i Stavanger i Kjell Arholmshus, KA, Aud 1.

Det vil bli servert lunsj og kaffe vil være tilgjengelig gjennom dagen.

Programmet ligger vedlagt denne siden.

GRATIS for medlemmer av NSF
Pris ikke-medlemmer: 750 kr

Logg inn med din medlemsbruker for å se påmeldingsskjemaet på denne siden. Trykk "logg inn" øverst til høyre.

Fristen for å melde seg av/på dette kurset er utløpt.