Arbeidstidskurs hele landet 26. - 29. november 2019

Av KKE Øst; kke-ost@nsf.no, 22.11.2018
  • Sted: Lillestrøm
  • Tidspunkt: fra 26 november 11:00 til 29 november 14:15
  • Kurset er KUN aktuelt for hovedtillitsvalgte og tillitsvalgte fra hele landet som skal delta i utarbeidelse og godkjenning av turnusplaner. Før arbeidstidskurset må en ha gjennomført introduksjonsdag og basiskurs.

 Alle aktuelle tillitsvalgte vil motta innkalling via e-post

Antall kursplasser: 26

Påmeldingsfrist: 27.10.2019

* Kurset er et prosesskurs. De som ikke har anledning til å delta på hele kurset kan ikke melde seg på. Det er forventet at du bor på hotellet under hele kurset. Skriv i merknadsfeltet om du har andre behov.

* Hvis du må starte reisen før kl. 06.00 for å rekke kursstart, har du mulighet til å bestille hotell fra dagen før.

*Det oppfordres til bruk av offentlig transport. Hvis du ikke kan benytte offentlig transport og trenger egen bil i forbindelse med kurset, må dette begrunnes ved påmelding.

Vi vil deretter be en rådgiver ved respektivt fylkeskontor om å godkjenne kjøringen og gi deg beskjed. Hvem som evt. har godkjent bruk av egen bil må fremkomme på reiseregningen dersom det skal utbetales godtgjørelse for bilkjøring.

Når du klikker "Send påmelding" vil du straks få en bekreftelse til din e-postadresse om at du er påmeldt kurset.

* Endelig bekreftelse med ytterligere informasjon får du etter at påmeldingsfristen er ute. IKKE BESTILL fly/tog/båt/buss før du har mottatt bekreftelsen!

* For spørsmål ta kontakt med din kurs- og konferansekonsulent via kontaktskjemaet på www.nsf.no (ikke bruk merknadsfeltet).

Du må være innlogget for å få fram påmeldingsskjemaet.

Fristen for å melde seg av/på dette kurset er utløpt.