Fylkesmøtet NSF Buskerud 14. mars 2019

Av Elise Steen, 04.01.2019
  • Sted: Scandic Ambassadeur, Strømsø Torg 7, 3044 Drammen
  • Tidspunkt: fra 14 mars 08:30 til 14 mars 16:00
  • NSF Buskerud inviterer delegater og medlemmer som tilhører Buskerud til fylkesmøte torsdag 14. mars kl. 0900-16 på Scandic Ambassadeur i Drammen. Registrering fra kl. 0830.

    Hovedtillitsvalgte i de enkelte HTV-områdene i Buskerud har ansvar for å gjennomføre valg blant medlemmene av delegat/er som skal representere sitt området på Fylkesmøte. Ta kontakt med din HTV for mer informasjon om valget.

    For medlemmer uten arbeidsforhold, pensjonister eller som arbeider på arbeidsplasser som ikke tilhører et definert HTV-område, så vedlegg på høyre side om hvordan en kan foreslå delegater til fylkesmøte.

Fylkesmøtet er et vedtektsfestet møte, se NSFs vedtekter § 4 B. Siden Norsk Sykepleierforbund er i en OU-prosess i forbindelse med endring av fylkesgrenser og sammenslåing av fylker i Norge, har forbundsstyret forlenget styreperioden til sittende fylkesstyre frem til 2020. Det vil si at fylkesmøtet ikke skal velge nytt fylkesstyre, leder og nestleder, men kun velge delegater og varadelegater til NSFs Landsmøte i november 2019.

Du må logge inn med medlemsnummer og passord for å få tilgang til påmeldingsskjema nederst på siden. De som må reise hjemmefra før kl. 6 torsdag morgen for å rekke møtet, kan få hotellrom fra kvelden før. Legg dette til ved påmeldingen nedenfor.

Velkommen.