Regional tariffkonferanse i KS + alle Virke Helse og Sosiale tjenester region ØST

Av NSF
  • Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm
  • Tidspunkt: fra 03 september 11:00 til 04 september 16:00
  • Det vises til forbundsstyrets innkalling av aktuelle HTV og valgte delegater i KS-området og Virke Helse og Sosial region ØST 3. - 4 september 2019. Når aktuelle deltakere har mottatt innkalling og deltakelse er avklart, kan dere melde dere på via denne annonsen. Husk at du må være innlogget for å melde deg på.

Tariffkonferansen finner sted på Thon Hotel Arena, i Lillestrøm, og begynner 3. september kl. 11.00 (registrering fra 10.15) og varer til kl. 16.00 den 4. september. 

Plenumsdiskusjoner og vedtak fattes på dag 2. Det er derfor viktig at alle HTV og delegater som skal delta er tilstede hele denne dagen

 

Etter påmeldingsfristens utløp vil det komme ytterligere praktisk informasjon. Det er viktig at overnattingsbehov merkes ved påmelding, selv om det er forhåndsbestilt for deltakere. De som har behov for å ankomme dagen før, må få dette godkjent av forhandlingsavdelingen. 

NB! Alle delegater uavhengig av region fra Virke helse og sosial, samt virksomheter etter §27 skal delta på denne konferansen.

 

Påmeldingfrist søndag 4. august 2019. Program er tilgjengelig i kursrommet. 

Fristen for å melde seg av/på dette kurset er utløpt.