Sykepleie på nye måter

Av NSF
 • Sted: Oslo
 • Tidspunkt: fra 12 februar 09:00 til 13 februar 14:00
 • Norsk Sykepleierforbunds nasjonale e-helsekonferanse:

  SYKEPLEIE PÅ NYE MÅTER

  Konferansen er fulltegnet.

   

  Thon hotell Storo, Oslo den 12.-13. februar 2020

  Påmeldingen er bindende!

  Konferanseavgift for medlemmer er kr 1600,- og kr 3600,- for ikke medlemmer.

   

OBS! DU MÅ LOGGE DEG PÅ FOR Å FÅ MEDLEMSPRISEN

VI inviterer til ny e-helsekonferanse i 2020 i samarbeid med NSFs faggruppe for eHelse. Også denne gangen vil vi presentere spennende foredragsholdere både fra myndigheter, virksomheter og klinisk forskning og praksis.

På neste års e-helsekonferanse vil du få lære mer om viktige og sentrale nasjonale og regionale e-helseprosjekter, kunstig intelligens og digital avstandsoppfølging både innen somatikk og psykisk helse. Du vil få presentert ny forskning innen sykepleie og e-helse, tjenestedesign, og hva som skjer med terminologi for sykepleiepraksis. Du vil også få høre om prosjekter der pasienter og brukere anvender digitale løsninger. Sist, men ikke minst, vil du få se inn i glasskulen om hva som kan skje innen sykepleie og digitale løsninger.

Årets konferanse ble fulltegnet lenge før påmeldingsfristen gikk ut, og det var venteliste. Vi oppfordrer til å være tidlig ute. Det er først-til -mølla prinsippet som gjelder.

Send inn posterabstrakt til konferansen

NSF inviterer også til å delta med postere innen e-helsefeltet som:

 1. Presenterer sykepleieprosjekter eller fagutviklingsarbeid. Det kan være nye upubliserte prosjekter eller prosjekter som er vist på andre nasjonale eller internasjonale kongresser siste to år.
 2. Presenterer fagfellebedømt forskningsarbeid som er presentert eller antatt for publisering i nasjonale eller internasjonale vitenskapelige tidsskrifter.

For ytterligere informasjon se invitasjon til å delta med poster her.

Ved spørsmål kan vi kontaktes på e-postadresse: ehelsekonferanse@nsf.no

Fristen for å melde seg av/på dette kurset er utløpt.