Temakurs og tariffkonferanse NHO, pleie og omsorgsoverenskomsten

Av NSF
  • Sted: Thon Hotel Opera, Oslo
  • Tidspunkt: fra 21 januar 09:00 til 22 januar 16:00
    • Det vises til forbundsstyrets innkalling av aktuelle HTV og valgte delegater i NHO, pleie og omsorgsoverenskomsten, til temakurs og tariffkonferanse 21 og 22 januar 2020.

     

Når aktuelle deltakere har mottatt innkalling og deltakelse er avklart, kan dere melde dere på via denne annonsen. Husk at du må være innlogget for å melde deg på.

Tariffkonferansen består av to deler; temakurs og tariffkonferanse. Temakurset tirsdag 21. januar er obligatorisk opplæring for alle tillitsvalgte i NHO-området. Selve tariffkonferansen onsdag 22. januar er kun for hovedtillitsvalgte/delegater i tariffområdet Pleie- og omsorgsoverenskomsten. Det er obligatorisk at de som deltar på tariffkonferansen, også deltar på temakurset dagen før. 

Etter påmeldingsfristens utløp vil det komme ytterligere praktisk informasjon. Det er viktig at overnattingsbehov merkes ved påmelding, selv om det er forhåndsbestilt for deltakere. De som har behov for å ankomme dagen før, må få dette godkjent av forhandlingsavdelingen. Husk at du enten:

  • Merker at om du deltar begge dager
  • Merker at du deltar på temakurset

Påmeldingfrist søndag 5. januar 2020. Program er tilgjengelig i kursrommet og på innloggede sider for tillitsvalgte under "tariffkonferanse".

 

Medlem av Akademisk Studieforbund 

Fristen for å melde seg av/på dette kurset er utløpt.