Fordypningsseminar Metochi studiesenter

Av NSF SPoR, 02.12.2019
  • Sted: Metochi studiesenter, Lesvos, Hellas
  • Tidspunkt: fra 16 august 22:00 til 23 august 10:00
  • Fremtidens Psykiske Helsetjenester

    - et fordypningsseminar basert på hva Stangehjelpa har lært oss.

Stangehjelpa i Stange kommune har blitt utviklet basert på tilbakemeldinger om behov og hva som gir resultater fra dem det gjelder. Dette har gitt oppsiktsvekkende resultater både når det kommer til opplevd bedring (effekt) og ressursbruk. De siste årene har mer enn 60 kommuner besøkt Stangehjelpa for å lære, og flere hundre kommuneansatte har vært innenfor dørene til tjenesten. Stadig nye kommuner ønsker å opprette tjenester basert på Stangehjelpas filosofi. Nå skriver 14 Stangehjelpere bok om hva som må til for å lage Fremtidens psykiske helsetjeneste, basert på hva arbeidet i Stangehjelpa har lært oss. Å få til dette er imidlertid ikke noe man kan gjøre ved å følge en oppskrift eller lære seg en metode. Det handler om å ha en visjon, være trygg i sine verdier, ta valg basert på grunnleggende prinsipper og være i en kontinuerlig, dynamisk utvikling. På bakgrunn av behovet for en grundig forståelse av de viktigste elementene arrangerer vi derfor fordypningsseminar.

Utbytte av fordypningsuken avhenger av hva du selv bringer inn, og hvordan du utnytter tiden til
egen refleksjon, utviklende dialog med de andre deltagerne og åpenhet og undring om hva som kan skje i fremtiden.

Pris kr 6900 som dekker kost og opphold på Metochi Studiesenter. Felles buss til utflukt Molivos /Petra og tur /retur felles buss flyplassen Mytilini.

SPoR medlemmer: De 10 første påmeldte vil få reduksjon i kursavgiften med kr 2000. Husk du har anledning til å søke stipend av NSF og lokalgruppen.

Hver enkelt kursdeltaker må selv bestille sin reise, denne bestilles når man har fått bekreftelse på plass. Avgangstiden for bussen fra Mytilini lufthavn til Metochi vil gå ca. en time etter flyets ankomst. Når vi ankommer kurssenteret Metochi samles vi i atriet. Alle kursdeltakerne må være på plass innen søndag 16.08.2020 kl.22.00. Man må belage seg på å sove på dobbelt- eller trippelrom. Det finnes noen enkeltrom for dem som har behov for det. Gi beskjed til kurskomiteen ved romønsker.

Påmeldingsskjema


Du vil motta kvittering for påmelding og faktura pr epost i separate eposter.

Deltaker:
Send faktura til annen fakturamottaker

6900,-