Kurs og seminar

GynZone sutureringskurs for jordmødre og jordmorstudenter

Vi arrangerer sutureringskurs i Bodø 14.10 i samarbeid med GynZone! Les mer og meld deg på her https://www.nsf.no/kurs-og-konferanser/4557888/540896 

Prekonferanse for jordmorledere og fagjordmødre!

PÅMELDING ER ÅPEN! I forbindelse med NSFs nasjonale lederkonferanse i Trondheim arrangerer Jordmorforbundet prekonferanse for jordmorledere og fagjordmødre 16.9.19. Les mer om programmet og meld deg på her https://www.nsf.no/kurs-og-konferanser/4339482/10505 

Kvinnehelseseminar for jordmødre

Er du jordmor og jobber med utstrakt kvinnehelse i pirmærhelsetjenesten eller på sykehus? Da er denne dagen noe for deg!

Kurs- og konferansestøtte til jordmødre med mindre enn 3 års medlemstid i NSF.

NSF har en regel om at man må ha vært medlem i minst tre år før man kan søke søtte til kurs og konferanser. Medlemmer av Jordmorforbundet NSF er unntatt fra denne regelen.

På plakaten januar 2019

 

Mange muligheter for kurs og faglig påfyll fremover! Husk at du kan søke NSF om kursstøtte.

6th EMA Education Conference – The midwifery education – fit for the 21st Century

EMA  and the Swedish Association of Midwives welcome all subjects within the theme how the midwifery education can develop forward to the 21th Century. Malmø, Sweden in november 2019.

21st Congress of the Nordic Federation of Midwives

Call for abstracts is now open and we welcome submission for the 21st Congress of the Nordic Federation of Midwives in Reykjavik Iceland may 2019.

 

Ph.d-kurs for jordmødre: Theories and Models for Midwifery

I forkant av Nordisk jordmorkongress i Reykjavik våren 2019, blir ph.d-kurset "Midwifery theories and models" arrangert ved Universitetet i Island. Kurset er beregnet for nordiske jordmødre som er ph.d-studenter, jordmødre som har en mastergrad og som planlegger å bli ph.d-studenter (eller har andre forskningsprosjekter) og selvfølgelig for de som allerede har en ph.d.

Kurs og jordmorfaglig påfyll framover

Jordmorforbundet sponser Fødselsfestivalen 2018 i desember som har et svært spennende program for faglig engasjerte jordmødre. 

 

 

Velkommen til Jordmorkonferansen 2018!

Jordmødre, jordmorstudenter, medlemmer og andre interesserte ønskes hjertelig velkommen til årets nasjonale jordmorkonferanse. Sett av datoen og meld deg på til årets store begivenhet som finner sted i Trondheim 22. oktober 2018. Vi gleder oss til en spennende og lærerik dag i flotte lokaler ved Scandic hotell Nidelven.

Nasjonal fagkonferanse for jordmødre i Oslo 4. mai

Spennende fagdag for jordmødre i anledning jordmordagen arrangeres på Ullevål. Den er gratis for medlemmer i Jordmorforbundet NSF, og alle jordmødre i landet ønskes hjertelig velkommen!

Forskningsmidler

Det finnes en rekke organisasjoner som ønsker mer forskning innenfor sine fagfelt. Hvis du skal forske lønner det seg å forhøre seg med interesseorgasnisasjonen innenfor ditt tema. Her vil vi tipse deg om aktuelle steder å søke forskningsmidler.

Oppdater deg! Søk på NSFs Kurs og konferansestøtte

I Jordmorforbundet NSF er vi opptatt av at våre medlemmer holder seg faglig oppdatert og får deltatt på relevante kurs, konferanser og fagdager. NSF har satt av 4 millioner kroner som fordeles årlig til medlemmer som søker støtte til faglig oppdatering, som ønsker å delta i sykepleiefaglige møter, kurs, kongresser, studiebesøk eller lignende.

BAMS Reisestipend

Søk om jordmorstipend fra BAM - Formålet skal være faglig utvikling, og reisekostnader knyttet til dette. Alle jordmødre kan søke og det tas ikke hensyn til organisasjonstilknytning.

Kurs og jordmorfaglig påfyll fremover

Inn- og utland arrangerer spennede ting for jordmødre! Meld dere på :)

Kurskalender

Jordmorforbundet er opptatt av at våre medlemmer får reist på kurs og konferanser. Det er viktig for å holde kompetansen oppe og godt for det sosiale. Her legger vi ut informasjon og linker til relevante kurs, konferanser og fagdager vi mener våre medlemmer kan dra nytte av.