Lokalt

Vant drømmedag på føden!

Sykepleierstudent vant drømmedag på føden ved Akershus Universitetssykehus under fagdagen for sykepleierstudenter i Oslo og omegn, 24.10.18

Faglig inspirasjonsdag med GynZone i Trondheim

- Oi, det var smart. – Det var ikke sånn jeg lærte det. – Ja, selvfølgelig. – Vulva, vulva, vulva. Latteren og reaksjonene igjennom dagen var ikke til å ta feil av. Både jordmorstudentene og de erfarne jordmødrene var enige om at inspirasjonsdagen med GynZone og deres tre dyktige instruktører var svært nyttig.

Workshop for jordmorstudenter

TRONDHEIM: For å feire at to år på skolebenken for å bli jordmødre var over, arrangerte lokalgruppa i Trondheim workshop med påfølgende festmiddag for jordmorstudentene ved NTNU. Workshopen ble svært godt mottatt.

Jeg er jordmor – og jeg vil gjerne få lov til å gjøre jobben min!

5. mai er Den internasjonale jordmordagen. Dagen markeres over hele verden og er med på å sette kvinnehelse, menneskerettigheter og jordmødres noe underkjente kompetanse på dagsorden. Hvert land har sine utfordringer. 

Gode samtaler og jordmorkaffe på Dromedar kaffebar 5.mai

TRØNDELAG: Lørdag 5.mai er Den Internasjonale Jordmordagen. Akkurat denne dagen er jordmødre i Trondheim og omegn klare for å rykke ut, og by på jordmorsamtaler til kafégjestene på Dromedar kaffebarer i Trondheim og Stjørdal. Kom og slå av en jordmorprat og ta deg en deilig kopp med jordmorkaffe!