Lokalt

Vant drømmedag på føden!

Sykepleierstudent vant drømmedag på føden ved Akershus Universitetssykehus under fagdagen for sykepleierstudenter i Oslo og omegn, 24.10.18

Faglig inspirasjonsdag med GynZone i Trondheim

- Oi, det var smart. – Det var ikke sånn jeg lærte det. – Ja, selvfølgelig. – Vulva, vulva, vulva. Latteren og reaksjonene igjennom dagen var ikke til å ta feil av. Både jordmorstudentene og de erfarne jordmødrene var enige om at inspirasjonsdagen med GynZone og deres tre dyktige instruktører var svært nyttig.

Fagkafe og årsmøte for Jordmorforbundet Oslo og Akershus

Åpen fagkafe og deretter årsmøte for medlemmer 13.2.19 kl.18230-2000.

Sted: Asylet cafe på Grønland i Oslo

Påmelding: https://www.facebook.com/events/277626939533039/ 

Workshop for jordmorstudenter

TRONDHEIM: For å feire at to år på skolebenken for å bli jordmødre var over, arrangerte lokalgruppa i Trondheim workshop med påfølgende festmiddag for jordmorstudentene ved NTNU. Workshopen ble svært godt mottatt.

Jeg er jordmor – og jeg vil gjerne få lov til å gjøre jobben min!

5. mai er Den internasjonale jordmordagen. Dagen markeres over hele verden og er med på å sette kvinnehelse, menneskerettigheter og jordmødres noe underkjente kompetanse på dagsorden. Hvert land har sine utfordringer. 

Gode samtaler og jordmorkaffe på Dromedar kaffebar 5.mai

TRØNDELAG: Lørdag 5.mai er Den Internasjonale Jordmordagen. Akkurat denne dagen er jordmødre i Trondheim og omegn klare for å rykke ut, og by på jordmorsamtaler til kafégjestene på Dromedar kaffebarer i Trondheim og Stjørdal. Kom og slå av en jordmorprat og ta deg en deilig kopp med jordmorkaffe!